ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde özel gereksinimli bireyler doyasıya spor yaptı

Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde özel gereksinimli bireyler doyasıya spor yaptı

Pursaklar Belediyesi, her yaş grubuna ve her vatandaşa hitap eden tesisleri ile hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor. Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, özel gereksinimli bireylerin spor yapmasına olanak tanıyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde özel gereksinimli bireyler doyasıya spor yaptı

Pursaklar Belediyesi ilçedeki hizmetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Vatandaşların sosyal imkanlar elde edebilmesi için çeşitli projelere imza atan Pursaklar Belediyesi'nin belediyecilik anlayışı da örnek teşkil ediyor. Özel gereksinimli bireler için bir tesisi hayata geçiren Pursaklar Belediyesi'nin çalışmaları takdir topluyor.

Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, özel gereksinimli vatandaşların kişisel becerilerini geliştirmesi adına spor eğitimi vermeye devam ediyor.

PURSAKLAR’DA ÖZEL GEREKSİNİMLİ VATANDAŞLAR İÇİN SPOR VAKTİ

Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli bireyleri, birbirinden farklı etkinliklerle neşe dolu günler yaşamaları için hayata geçirdiği Engelsiz Yaşam Merkezi'nde ağırlıyor. Farklı spor branşları ve sosyal aktivitelere katılarak, hem eğlenip hem de öğrenme imkanı sunuyor.

1-9.jpg

Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Salonunda profesyonel eğitmenler tarafından verilen spor eğitimleriyle, engelli vatandaşların gelişimine önemli bir katkı sunmaları sağlanıyor. Özel gereksinimli vatandaşların, spor yaparken yeteneklerini keşfetme imkanı bulduklarını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den de önemli açıklamalar geldi.

''SPORLA ENERJİLERİNİ ATMA FIRSATINA SAHİP OLUYORLAR''

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, yaptığı değerlendirmede ''Özel gereksinimli kardeşlerimizin bir yandan sportif yönden gelişimlerine katkı sağlanırken, bir yandan da sosyalleşmelerine katkıda bulunuyoruz. Sporla enerjilerini atma fırsatına sahip oluyorlar. Sportif faaliyetlerde gelişim sağlamaları, gençlerimizi de, ailelerini de, bizleri de çok mutlu ediyor. İnşallah onların gelişimine katkı sağlayacak birçok etkinliği düzenlemeye devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak ilçesinde yaşayanlar dikkat! ASKİ Genel Müdürlüğü saat vererek uyardı

Mamak ilçesinde yaşayanlar dikkat! ASKİ Genel Müdürlüğü saat vererek uyardı