ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Gazze için Umut Kermesi düzenledi

Pursaklar Belediyesi Gazze için Umut Kermesi düzenledi

Pursaklar Belediyesi, Hamas ile İsrail geriliminden etkilenen sivil Gazze halkının yanında olduğunu duyurdu. İlçede Umut Kermesi düzenleyerek takdir toplayan Pursaklar Belediyesi, detayları da duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Gazze için Umut Kermesi düzenledi

İsrail ile Hamas arasındaki gerilimin yerini savaş söylemlerine bırakması ve eylemlerinin ağırlaşmasından en çok da sivil halk etkileniyor. İsrail, sivillere yönelik saldırılarının dozunu artırırken Gazze'ye Türkiye'den çeşitli yardımlar gönderilmeye devam ediyor. Gazze halkı için desteklerini esirgemeyen Türkiye Cumhuriyeti'nin yanı sıra belediyeler de çeşitli yardımlar için kermesler düzenliyor.

Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen işgalci İsrail’in saldırı ve ambargosu altında olan Filistinlilere yönelik destek olmak için Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okulunda veli ve öğrenci işbirliği ile kermes programı düzenlendi.

PURSAKLAR’DAN GAZZE’YE UMUT KERMESİ

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okulunda öğretmen ve veli işbirliği ile Gazze’ye umut kermesi düzenlendi. Kermes gelirlerini Filistin'e ulaştıracaklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Mazlum Filistinli kardeşlerimizin bir nebze de olsa derdine derman olmak için Nezaket Okullarımızda kermes düzenledik. Buradan gelecek olan gelirimizi Filistinli kardeşlerimize ulaştıracağız.'' dedi.

4-001.jpeg

''ALLAH HAYIRSEVER HEMŞEHRİLERİMİZİN HAYIRLARINI KABUL ETSİN''

''Kanımızla, canımızla ve tüm varlığımızla onlara destek olduğumuzu, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Yaptıkları bu anlamlı kermes programından dolayı eğitmenlerimizden ve velilerimizden Allah razı olsun.

1-001.jpeg

Allah hayırsever hemşehrilerimizin hayırlarını kabul etsin’’ diyen Başkan Çetin, yardımda bulunan vatandaşlara da teşekkürlerin iletti.

2-001.jpeg

Filistin halkı yararına okul idarecileri ve veliler tarafından düzenlenen kermeste elde edilen gelirler resmi kurumlara verilerek, Gazze’deki mazlum halka iletilecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika! Köprü ve otoyol zammı ocak ayına kadar ertelendi

Son dakika! Köprü ve otoyol zammı ocak ayına kadar ertelendi