ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi yapımına hız kesmeden devam ediyor

Pursaklar Belediyesi Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi yapımına hız kesmeden devam ediyor

Ankara'nın ilçe belediyelerinin çalışmaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Pursaklar Belediyesi'nin ilçeye değer kazandıracak projeleri devam ederken Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi'nin inşasına da hız kesmeden devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi yapımına hız kesmeden devam ediyor

Pursaklar ilçesinde kültürden sanata, eğitimden spora, teknolojiden bilime pek çok alanda vatandaşlara hizmet veren Pursaklar Belediyesi ilçeye yeni bir nefes, yeni bir soluk katacak olan Gümüşoluk Millet Bahçesi’nin yapım çalışmalarına devam ediyor.

Pursaklar ilçesine kazandırdığı yeni eserlerle vatandaşların hayatına değer katan Pursaklar Belediyesi, Gümüşoluk Millet Bahçesi’nin yapım çalışmalarına devam ediyor. ‘‘Bu proje sadece Pursaklar’a değil, tüm Ankara’ya nefes aldıracak’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de önemli bir değerlendirmede bulundu.

GÜMÜŞOLUK GÖLETİ MİLLET BAHÇESİ PURSAKLAR’A YAKIŞACAK

Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesinde çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Gümüşoluk Millet Bahçesi Mesire Alanı, işlenmeyi bekleyen bir hazine idi. Mülkiyet problemlerini, hukuki engelleri bir bir aştık. Kaynak ürettik yatırıma dönüştürüyoruz. Bu proje sadece Pursaklar’a değil, tüm Ankara’ya nefes aldıracak. Boylu ağaçlar dikerek bu alanı yemyeşil hale getireceğiz. Bahane değil, iş üretiyoruz.

dsc-7370.jpg

Hava şartları müsaade ettikçe 12 ay süreyle çalışacağız. Teslim süresi 12 ay. Firma yetkilileri daha erken tamamlayabileceklerini ifade ediyor. Allah izin verirse yaz ay içerisinde açılışını yapmayı planlıyoruz.

dsc-7446.jpg

Yeni Millet Bahçemizin Gümüşoluk’a ve Pursaklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi. Gümüşoluk Millet Bahçesindeki çalışmaları yakından takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, yürüyüş alanları, çok amaçlı salonları, spor salonları su sporları gibi birçok sosyal alanları ile vatandaşlara hizmet verecek olan alanda devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

dsc-7397.jpg

Başkan Çetin, ilçeye değer kazandıracak projelerin yapımına da devam edileceğini açıkladı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MİT’ten nokta operasyon! PKK/YPG’nin sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi

MİT’ten nokta operasyon! PKK/YPG’nin sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi