ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden ÇTV, emlak, ilan reklam vergileri için hatırlatma

Pursaklar Belediyesi'nden ÇTV, emlak, ilan reklam vergileri için hatırlatma

Ülkemizde belediyeye yapılan vergi ödemelerinin belirli tarihlerde yapılması gerekiyor. Belediyeler de sıklıkla uyarı yayımlarken Pursaklar Belediyesi'nden açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nden ÇTV, emlak, ilan reklam vergileri için hatırlatma

Vergi ödemelerinin belirlenen tarihlerde yapılması şartı bulunuyor. Vergi ödemelerine ilişkin belediyelerden tarih hatırlatması gelirken Pursaklar Belediyesi tarafından bir açıklamaya yer verildi.

Emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisi olarak ödenen vergilerin bu yıl ne zaman ödeneceğini merak edenler araştırmalarına devam ederken Ankara'nın ilçe belediyelerinden de sıklıkla duyuru gelmeye başladı. Duyuru yapan bir belediye de Pursaklar Belediyesi olurken vatandaşlar ödeme tarihleri ve şekline ilişkin bilgilendirildi.

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDEN VERGİ ÖDEME TARİHLERİ DUYURUSU

Emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri vatandaşların gündeminde yer alırken Pursaklar Belediyesi'nden yeni bir duyuru geldi. Pursaklar Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden vergi ödemelerine ilişkin açıklamada bulundu. Pursaklar Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada ödeme kanalına da değinildi. Pursaklar Belediyesi ilçedeki mükelleflerin ''https://ebelediye.pursaklar.bel.tr/'' adresi üzerinden ödeme yapabileceğine işaret etti.

ekran-goruntusu-2023-11-27-095801.png

Ayrıca konuyla ilgili sorular için de Beyaza Masa üzerinden iletişime geçilebileceği kaydedildi. 444 9 709 numaralı telefon üzerinden vatandaşların sorularının yanıtlanacağını belirten Pursaklar Belediyesi, vergi ödemelerinde son tarihin de 30 Kasım 2023 olduğuna dikkati çekti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan’da çevre dostu bir proje daha! Sincan Park için geri sayım başladı

Sincan’da çevre dostu bir proje daha! Sincan Park için geri sayım başladı