ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi, İstihdam Şefliği ile iş arayanlar için kapıları açıyor!

Pursaklar Belediyesi, İstihdam Şefliği ile iş arayanlar için kapıları açıyor!

Ankara'da Pursaklar Belediyesi, iş arayan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor ve İstihdam Şefliği aracılığıyla iş arayanlar ile işyeri sahiplerini bir araya getiriyor.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi, İstihdam Şefliği ile iş arayanlar için kapıları açıyor!

Pursaklar Belediyesince, istihdamın artırılması ve işsizliğin azaltılmasına yönelik bu önemli adım, Pursaklar ilçesinin istihdam alanındaki liderliğini pekiştiriyor.

İşsizlik, toplumların karşılaştığı önemli sorunlardan biridir ve bu sorunu çözmek için yerel yönetimlerin üzerine düşen bir rol bulunmaktadır. Pursaklar Belediyesi, bu sorumluluğun bilincinde olarak, İstihdam Şefliği ile iş arayanları işverenlerle buluşturarak istihdamın artırılmasına katkı sağlıyor.

is-arayan-vatandaslarin-umudu-pursaklar-belediyesi.webp

İSTİHDAM ŞEFLİĞİ NEDİR?

İstihdam Şefliği'nin işleyişi oldukça basit ve etkili bir şekilde işliyor. İş arayanlar, belediyenin İstihdam Şefliği'ne başvurarak iş taleplerini iletebiliyorlar. İşverenler ise kendi iş ilanlarını İstihdam Şefliği'ne bildirebiliyorlar. Bu noktada belediyenin uzman ekibi, iş arayanların beceri ve yeteneklerine uygun iş fırsatlarını belirleyerek işverenlerle iletişime geçiyor ve iş arayanlar ile işverenler arasında köprü oluşturuyor.

ankara-tasarim-2023-09-16t095248-585.jpg

"İSTİHDAMDA ÖNCÜ ŞEHİR PURSAKLAR"

Pursaklar Belediyesi, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstihdam Şefliği'nin, iş arayan vatandaşlara destek olmanın yanı sıra işyeri sahiplerine de nitelikli iş gücü sağlama fırsatı sunduğunu belirterek:

"İstihdamda Öncü Şehir Pursaklar...Pursaklar Belediyesi, iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla İstihdam Şefliği aracılığıyla işyeri sahipleri ile iş arayan vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor." ifadelerine yer verdi.

screenshot-64.png

Pursaklar Belediyesi'nin İstihdam Şefliği, iş arayan vatandaşlar için yeni iş fırsatlarını kolayca bulmalarını sağlayarak onlara umut ve motivasyon kazandırıyor. Aynı zamanda işverenler için de nitelikli çalışanlara erişim sağlayarak işyerlerinin verimliliğini artırıyor. İstihdam Şefliği'nin bu başarılı modeli, Pursaklar ilçesinde istihdamın artırılmasına ve ekonomik büyümeye katkıda bulunmaya devam edecek gibi görünüyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da oto hırsızlarına göz açtırılmıyor! Üç farklı olayın faili tutuklandı

Ankara'da oto hırsızlarına göz açtırılmıyor! Üç farklı olayın faili tutuklandı