ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nin hanımlara özel kültür gezi programı devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi'nin hanımlara özel kültür gezi programı devam ediyor!

Ankara'nın ilçe belediyeleri birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi de ev hanımlarına özel gezi programları ile adından söz ettiriyor. Gezi programlarına olan ilgi sürerken belediyeden de açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nin hanımlara özel kültür gezi programı devam ediyor!

Başkent Ankara'da belediyelerin imza attığı etkinlikler vatandaşlardan tam not alıyor. Birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam eden belediyeler arasında yer alan Pursaklar Belediyesi, ilçedeki kadınların sosyal yaşamına değer kazandıracak projelerini hız kesmeden sürdürüyor. Pursaklar Belediyesi tarafından ev hanımlara yönelik düzenlenen Kültürel Gezilerde ilçede ikamet eden kadınlar Nevşehir, Konya, İstanbul, Kastamonu ve Bursa’yı gezerken bu gezilere de yoğun ilgi sürüyor. Pursaklar Belediyesi, kadınların şehirleri keşfetmeleri için yaz ayları boyunca İstanbul, Bursa, Kastamonu, Nevşehir ve Konya illerine Kültür Gezileri düzenledi.

Pursaklar Belediyesi tarafından ev hanımlarına çeşitli illerin kültürel yapısını, gelenek ve göreneklerini tanıtmak amacıyla rehberler eşliğinde düzenlenen kültürel gezilere olan memnuniyet artı.

5438 KADIN FARKLI İLLERİ TANIMA İMKANI BULDU

Hayata geçirdiği projelerde, kadınlara pozitif ayrımcılık yapan Pursaklar Belediyesi, yaz ayları boyunca ev hanımlarına yönelik Kültür Gezileri düzenledi. Kendilerine yönelik gezi programı düzenleyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e ve emeği geçenlere teşekkür eden hanımlar bu gezilerin devam etmesini istediklerini belirtti.

7.jpeg

Pursaklar Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün düzenlediği ve yoğun ilgi gören kültürel gezilerinde, 5 bin 438 kadın yaz ayları boyunca tarihi zenginliğiyle ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin büyük dikkatini çeken büyükşehirleri, gezme ve tanıma fırsatı buldu.

‘‘MUTLU KADINLAR, MUTLU AİLELER, MUTLU PURSAKLAR’’

Ev hanımlarının iki ay boyunca tarihi ve doğal güzellikleri ile ortaya çıkan şehirleri ziyaret ettiğini belirten Başkan Çetin, ‘‘Temmuz ve Ağustos aylarında Bursa, Konya, İstanbul, Kastamonu ve Nevşehir’e düzenlediğimiz Kültür Gezilerine 5438 kıymetli ev hanımı katıldı. Yeni yerler, yeni dostluklar, güzel hatıralar biriktirdiler.

4.jpeg

Ülkemizin kültürel zenginliğini ve güzelliğini ev hanımlarına yerinde görme imkânı buldular. Mutlu kadınlar, mutlu aileler, mutlu Pursaklar. Kıymetli hanımlar, emekleriniz ödenmez. Gezilerimize katılan, yoğun ilgi gösteren vefakâr, cefakâr ev hanımlarımıza çok teşekkür ediyorum’’ değerlendirmesinde bulundu.

9.jpeg

Ev hanımlarının günlük ev işlerinden sıyrılarak kafalarını dağıtmaları için Kültür Gezileri programı düzenlediklerini ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, kadınların şehirlerini yerinde görmelerine ve tarihe yakından tanıklık etmelerine olanak sağladıklarını belirtti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB açıkladı! Açık liseye geçiş kalktı mı?

MEB açıkladı! Açık liseye geçiş kalktı mı?