ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi pazar alanlarını dönüştürmeye devam ediyor! Altınova Kapalı Pazar alanı açıldı

Pursaklar Belediyesi pazar alanlarını dönüştürmeye devam ediyor! Altınova Kapalı Pazar alanı açıldı

Pursaklar Belediyesi ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi için yatırımlarına devam ediyor. Pursaklar Belediyesi yatırımlarına devam ederken ilçeye yeni pazar alanları kazandırmaya da devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi pazar alanlarını dönüştürmeye devam ediyor! Altınova Kapalı Pazar alanı açıldı

Ankara'daki ilçe belediyelerinin çalışmaları basına yansımaya devam ediyor. Pursaklar ilçesinde de belediyenin yatırımları sürerken yeni pazar alanları da ilçeye kazandırılıyor. Pazar alanlarının değişim ve dönüşümünde imza atan Pursaklar Belediyesi, ilçe halkının modern, sağlıklı ve güven içerisinde alışveriş yapabilecekleri şekilde dizayn edilen yeni Kapalı Pazar Alanını hizmete açtıklarını duyurdu.

Hem mevcut pazar alanlarını yenileyen hem de yeni pazar alanları açan Pursaklar Belediyesi, Mimar Sinan Kapalı Pazar Alanı ve Ticaret Merkezi'nin inşasında da devam ediyor. Çarşamba Pazar Alanını inşa eden bir yandan da kullanıma uygun olmayan Karaca Pazar Alanını sıfırdan yenileyen, Tevfik İleri Kapalı Pazarı, Salı Kapalı Pazarı, Saray Kapalı Pazarı, Ayyıldız Kapalı pazar alanını yenileyen Pursaklar Belediyesi, Altınova Mahallesinde bulunan mevcut pazar alanını günümüz koşullarına göre yenileyerek, ilçe halkının hizmetine sundu.

ALTINOVA KAPALI PAZAR ALANI HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Altınova Mahallesi'nin beklediği yeni Kapalı Pazar Alanı'nın hizmete açıldığını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Kültür Merkezi, Mahalle Konağı, Yeni Parkları ve Yenilenen Yollarından sonra; Altınova’da yıllardır özlemle beklenen Kapalı Pazar alanı bugün itibari ile hizmet vermeye başladı.

6-5.jpg

Elhamdülillah bu projeyi de tamamlayarak bitirdik. Altınova’ya ve Pursaklarımıza hayırlı olsun. Alanında satanında memnun olduğu hayırlı alışverişler diliyorum’’ değerlendirmesinde bulundu.

2-11.jpg

PURSAKLAR DEĞER KAZANIYOR

Pursaklar ilçesine değer katan çalışmaları baştan sona takip eden Başkan Çetin, üst kısmının kapatılıp sıfırdan yenilenerek, bay-bayan tuvalet, zabıta noktası, otopark alanı düzenlemesi ile daha konforlu, daha modern hale getirilen pazar alanını gezerek, pazarcı esnafına ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

5-4.jpg

Genişleyen ve düzenlenen tezgah aralarında rahatlıkla dolaşabilme ve alışverişin daha keyifli hale geldiği yeni Altınova Kapalı Pazar Alanı, ilk hizmet gününde vatandaşlardan ve pazarcı esnafından tam not aldı.

7-2.jpg

Her hafta cuma günü Altınova Kapalı Pazar Alanı'ndan ilçe halkı alışveriş yapma fırsatı bulacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manisa FK, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamladı!

Manisa FK, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamladı!