ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nin girişimleri ile ilçede Mevlid-i Nebi Haftası'na özel program düzenlendi

Pursaklar Belediyesi'nin girişimleri ile ilçede Mevlid-i Nebi Haftası'na özel program düzenlendi

Peygamber efendimizin doğumunun 1452'nci yılı sebebiyle Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde Pursaklar Belediyesi'nin girişimleri ile 'Mevlid-i Nebi Haftası' programı düzenledi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nin girişimleri ile ilçede Mevlid-i Nebi Haftası'na özel program düzenlendi

Pursaklar Belediyesi, ilçedeki sosyo-kültürel faaliyetlerine devam ediyor. Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) doğumunun 1452'nci yılı kapsamında Pursaklar Belediyesi de bir program düzenledi. Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde ‘‘Mevlid-i Nebi Haftası’’ programı düzenleyen Pursaklar Belediyesi, ilahi sanatçısı Asım Akkuş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş’ı vatandaşla bir araya getirdi.

Pursaklar Belediyesi tarafından Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde ‘‘Mevlid-i Nebi Haftası’’ programı düzenlenirken ilçe halkının programa ilgisi de yoğun oldu. Program, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı.

2-10.jpg

PURSAKLAR’DA MANEVİYAT DOLU MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI PROGRAMI

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bu anlamlı haftada hazırlanan programda bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Çetin, ‘‘Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz S.A.V. ‘in dünyaya teşriflerinin 1452. yılı münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz Mevlid-i Nebî programı, kıymetli hocamız Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Asım Akkuş ile manevi bir atmosferde gerçekleştiriyoruz.'' dedi.

6-4.jpg

Mevlid-i Nebi Haftası’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeye vesile olmasını dileyen Başkan Çetin, ''Programımıza yoğun katılım sağlayan Pursaklar halkına çok teşekkür ediyorum’’ sözlerine yer verdi.

4-5.jpg

Başkan Ertuğrul Çetin’in konuşmalarının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile programa devam edildi. İlahi Sanatçısı Asım Akkuş’un ilahileri eşliğinde Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbeti ile manevi iklimin doruğuna ulaşılarak Pursaklar halkına anlamlı bir Mevlid-i Nebi gecesi yaşatıldı.

5-3.jpg

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk-İş Eylül 2023 açlık sınırını açıkladı! 4 kişilik ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti

Türk-İş Eylül 2023 açlık sınırını açıkladı! 4 kişilik ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti