ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi, Toplu Sünnet Programı ile hemşehrilerini bir araya getiriyor!

Pursaklar Belediyesi, Toplu Sünnet Programı ile hemşehrilerini bir araya getiriyor!

Pursaklar Belediyesi, sünnet olan çocukların mutluluğunu paylaşmak, birlikte sevinmek ve unutulmaz anılar biriktirmek için vatandaşlarını düzenledikleri Sünnet Şöleni'ne davet ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi, Toplu Sünnet Programı ile hemşehrilerini bir araya getiriyor!

Pursaklar Belediyesi, değerli hemşehrilerini bir araya getirecek anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 11 Ağustos 2023 tarihinde saat 19:30'da Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan Toplu Sünnet Programı'na tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

2m7a0048.jpg

Mutlu anlar paylaşmaya davetlisiniz

Pursaklar Belediyesi, hemşehrilerinin mutlu anlarını paylaşmaya büyük önem veriyor. Bu kapsamda düzenlenen Toplu Sünnet Programı, çocuklarımızın hayatlarında özel bir yere sahip olan bu anıları sevdikleriyle birlikte kutlamaları için bir fırsat sunuyor. Şölende ayrıca Engincan konseri de yer almakta. Sünnet olan çocuklarımızın mutluluğunu paylaşmak, birlikte sevinmek ve unutulmaz anılar biriktirmek için etkinliğimize davetlisiniz.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, konuyla ilgili olarak resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Pursaklar Belediyesi: Pursaklar Toplu Sünnet Programı…Tüm hemşehrilerimiz davetlidir." ifadelerine yer verdi.

pursaklar-belediyesi-sunnet-soleni-kapsaminda-madd-1628678736528.jpg

Birlikte kutlamaya bekliyoruz

Saat 19:30'da Kapalı Spor Salonu'nda başlayacak olan Toplu Sünnet Programı'nda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Pursaklar Belediyesi, hemşehrilerini bir araya getiren etkinlikler düzenlemeye devam edecek. Belediye bu tür anlamlı etkinliklerle toplumsal dayanışmanın ve birlikte güzel anılar biriktirmenin önemine vurgu yapmayı amaçlıyor.

baskentli-cocuklar-pursaklar-belediyesi-tarafindan-1629539116935.jpg

Sünnet merasimine davetlisiniz

Pursaklar Belediyesi, tüm hemşehrilerini 11 Ağustos 2023 tarihinde saat 19:30'da Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek Toplu Sünnet Programı'na davet ediyor. Bu özel günde bir araya gelerek çocukların mutluluğuna ortak olmak ve güzel anılar biriktirmek için vatandaşlar bekleniyor.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da ki Suriyeli mülteci sayısı belli oldu! Eryaman Nüfusundan daha fazla mülteci Ankara'da

Ankara'da ki Suriyeli mülteci sayısı belli oldu! Eryaman Nüfusundan daha fazla mülteci Ankara'da