ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden doğum yapan annelere jest! Pursaklar'da bebeklere hoş geldin hediyesi

Pursaklar Belediyesi'nden doğum yapan annelere jest! Pursaklar'da bebeklere hoş geldin hediyesi

Pursaklar Belediyesi, ilçedeki faaliyet ve projelerine hız kesmeden devam ediyor. İlçedeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren belediye, her yaş gurubu için farklı uygulamaları ile adından söz ettirirken dünyaya gelen bebekleri de unutmuyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nden doğum yapan annelere jest! Pursaklar'da bebeklere hoş geldin hediyesi

Ankara'nın ilçe belediyelerinin birbirinden farklı uygulamaları bulunuyor. Pursaklar Belediyesi de ilçedeki yatırımlarına devam ederken birbirinden farklı projelere imza atmayı da sürdürüyor. Pursaklar Belediyesi, ilçede ikamet eden her yaş grubu için çeşitli desteklerde bulunurken bu kez yeni doğan bebekler için güncel bir açıklamaya yer verdi.

Pursaklar Belediyesi, 4,5 yılda ilçede dünyaya gelen 5 bin 413 bebeği, Hoş Geldin Küçük Hemşehrim hediyeleriyle karşıladı. Yeni doğan bebekler için hoş geldin hediyesi veren belediye, uygulamaya ilişkin bilgiler verdi.

PURSAKLAR'DA YENİ DOĞAN BEBEKLER UNUTULMUYOR

Pursaklar ilçesinde ikamet eden ailelerin yeni doğan bebeklerine ilk hediyelerini veren Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin göreve başladığı günden bu yana 4 yılda 5 bin 413 bebeğe, ‘‘Hoş Geldin Küçük Hemşehrim’’ hediyesi verdi. Başkan Çetin, sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerine devam ederken yeni doğan bebekleri de unutmayarak vatandaşın takdirini kazandı.

2.jpg

‘‘YENİ DÜNYAYA GELEN BEBEKLERİN İLK HEDİYELERİNİ AİLELERİNE TESLİM EDİYORUZ’’

Çocuk sahibi olan ailelerin kapılarını çalarak ilk hediyelerini verdiklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ‘‘Hoş geldin Küçük Hemşehrim kampanyamız ile ilce nüfus müdürlüğüne kayıt yaptıran yeni doğan bebeklerimizi tespit ederek, ilk hediyelerini ailelerine ulaştırıyoruz.

1.jpg

Tüm yeni doğum yapan annelerimizi tebrik ediyor, kendilerine ve yavrularına sağlıklı, uzun ömürler temenni ediyorum.’’ değerlendirmesinde bulundu.

YENİ DOĞAN BEBEKLERİN TÜM İHTİYAÇLARI HEDİYE PAKETİNDE

Faaliyetleri ile ilçe halkının büyük teveccühünü kazanan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'in selamları ile ailelerin kapılarını çalan Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, Hoş Geldin Küçük Hemşehrim kampanyası kapsamında 2 bin 744 erkek bebeğe, 2 bin 669 kız bebeğe olmak üzere;

  • Battaniye,
  • Bebek takımı,
  • Zıbın,
  • Taşınabilir beşik,
  • Ana kucağı,
  • Biberon,
  • Bebek çantasından oluşan ilk hediyelerini ailelere teslim etmeye devam ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TAB Gıda ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hisse kodu ve fiyatı nedir?

TAB Gıda ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hisse kodu ve fiyatı nedir?