ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden ilçeye yeni pazar alanları kazandırılması için hummalı çalışma

Pursaklar Belediyesi'nden ilçeye yeni pazar alanları kazandırılması için hummalı çalışma

Pursaklar Belediyesi, ilçe halkının istek-ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürüyor. Pursaklar ilçesinde yeni pazar alanlarının hayata kazandırılması için çalışmalar hız kesmeden devam ederken yapılan inşaat işlerine ilişkin bilgiler vermeye devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nden ilçeye yeni pazar alanları kazandırılması için hummalı çalışma

Ankara'daki ilçe belediyelerinin çalışmaları merak konusu olmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından ilçe halkının ihtiyaçları büyük bir hızla karşılanırken çalışmalar da sürüyor. İlçedeki pazar alanlarını yenileyen ve yeni pazar alanları inşa etmeye devam eden Pursaklar Belediyesi, vatandaşların güvenli ve sağlıklı bir ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için Modern Kapalı Çarşamba Pazar Alanı için çalışmalarına devam ediyor.

Pazar alanlarında yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de sahaya inerek yapılan işleri yakından incelemeye devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin son olarak Kapalı Çarşamba Pazar Alanı'nda incelemelerini sürdürdü.

PURSAKLAR’DA MODERN PAZAR ALANI HIZLA YÜKSELİYOR

Pursaklar ilçesine 4 yeni pazar alanı kazandıran ve mevcut pazar alanlarını da sıfırdan yenileyerek büyük bir değişim ve dönüşüme imza atan Pursaklar Belediyesi, Fatih Mahallesi Yavuz Bulvarı üzerinde bulunan mevcut pazar alanının günümüz koşullarına uygun olmaması nedeniyle harekete geçti.

6.jpg

Vatandaşların temiz, hijyenik, sağlıklı ve güvenli ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için yeni Kapalı Çarşamba Pazar alanı yapım çalışmalarına hızla devam eden Pursaklar Belediyesi ekiplerini Başkan Çetin ziyaret etti.

4.jpg

''İLÇE HALKIMIZA FAYDA SAĞLAYAN ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK''

Yapım çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiği Fatih Mahallesi Emek Caddesi üzerindeki inşaat alanında, incelemelerde bulunan Başkan Çetin, gelinen son nokta hakkında bilgi aldı.

2-1.jpg

Mevcut Çarşamba Pazar alanının vatandaşların ihtiyacını karşılayamadığından yeni yerine taşımak adına inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çetin; ‘‘Çarşamba Pazarımızın inşaatı hızla yükseliyor. Yeni pazar alanı ile hemşehrilerimiz, olumsuz hava şartlarından etkilenmeyerek rahatça alışveriş yapma imkânına kavuşacak.

3.jpg

Modern Kapalı Pazar Alanı tamamlanması ile birlikte vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet verecek. Gayretle çalışan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. İlçe halkımıza fayda sağlayan çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek’’ değerlendirmesinde bulundu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın ombudsman olduğu UCLG-MEWA'dan Gazze için dayanışma çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın ombudsman olduğu UCLG-MEWA'dan Gazze için dayanışma çağrısı