ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden istihdama köprü! 20-50yaş arası personel alımı yapılacak

Pursaklar Belediyesi'nden istihdama köprü! 20-50yaş arası personel alımı yapılacak

Pursaklar Belediyesi istihdama köprü olmaya devam ediyor. İşsizlik sorunlarına çözüm bulmak üzere işçi ve işverenleri bir araya getiren Pursaklar Belediyesi, yeni bir ilan yayımlayarak iş arayanları bilgilendirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nden istihdama köprü! 20-50yaş arası personel alımı yapılacak

Türkiye'de işsizlik ile mücadele devam ediyor. Belediyeler birbirinden farklı projelere imza atmaya devam ederken Pursaklar Belediyesi vatandaşlara istihdam sağlamaya, işçi ve işveren arasındaki köprüyü kurmaya devam ediyor.

Hizmetlerine devam eden Pursaklar Belediyesi, çeşitli istihdamlar sağlamaya devam ederken bir yandan da işsizliğe çözüm bulmak üzere yeni bir duyuru yayımladı. Pursaklar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile her geçen gün yeni bir proje ile vatandaşın karşısına çıkarken resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir paylaşımla işçi ve işvereni bir araya getirerek vatandaşın istihdamına katkı sağlayacağını duyurdu.

PURSAKLAR BELEDİYESİ İŞ ARAYA DESTEK OLUYOR

Pursaklar Belediyesi'nin ilçedeki eksik ve ihtiyaçlar doğrultusunda yatırımları sürüyor. Yatırımların yanı sıra istihdam kapılarını da aralayan Pursaklar Belediyesi, çeşitli projelere imza atmayı sürdürürken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir duyuruya yer verdi. Resmi Twitter (X) hesabı üzerinden ''Hemşehrilerimize yeni iş imkanları sunmaya devam ediyoruz.'' sloganı ile işçi ve işvereni bir araya getiren Pursaklar Belediyesi, ''Akyurt’ta bulunan Marketler Zincirinin Gıda deposuna 100 Erkek personel alımı yapılacaktır. İş arayan ile işçi arayan firmalar arasında köprü olmaya devam ediyoruz;

İşçi-İşveren buluşmasına davet…

Lütfen iş arayan eş dostunuza bu paylaşımı iletin.'' ifadelerine yer verdi.

pursaklar-is.jpg

100 ERKEK PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan açıklamadan hareketle; Akyurt’ta bulunan marketler zincirinin gıda deposuna 100 erkek personel alımı yapılacağı ifade edildi.

Bu kapsamda koşulları açıklayan Pursaklar Belediyesi,

  • 20-45 yaş aralığında,
  • en az ilk öğretim mezunu,
  • adli sicil kaydı olmayan,
  • sağlık engeli olmayan askerliğini yapmış kişilerin başvuruda bulunabileceğini kaydetti.

Yemek imkanı, servis imkanı ve fazla mesai imkanında olacağından bahsedilirken başvuru yapacak adayların 1 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 14:00'da Pursaklar Belediyesi Ana Hizmet Binası'nı ziyaret edebilecekleri kaydedildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara’daki yasak aşk cinayetinin detayları ortaya çıktı

Ankara’daki yasak aşk cinayetinin detayları ortaya çıktı