ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin açıkladı! Pursaklar’da geziler hiç bitmeyecek

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin açıkladı! Pursaklar’da geziler hiç bitmeyecek

Pursaklar Belediyesi ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki sosyal etkinliklere ağırlık verirken gençler için düzenlenen kamp programları hakkında bir açıklamada bulundu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin açıkladı! Pursaklar’da geziler hiç bitmeyecek

Pursaklar Belediyesi ilçedeki yatırımlarına devam ediyor. Pursaklar ilçesine yatırımlar devam ederken her yaş grubunun faydalanabileceği etkinliklere imza atılıyor. Pursaklar Belediyesi yeni etkinler düzenlemeye devam ederken son olarak Mersin’deki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı ve Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampına gönderilen 15 - 20 yaş arası gençler sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle dolu dolu zaman geçirdi.

Pursaklar Belediyesi tarafından, genç nesillerin sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerde bulunabilmeleri için 15 - 20 yaş arası kızları ve erkekleri gönderdiği Mersin’deki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı ve Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampında genç erkek ve kızlar, eğlence dolu günler geçirdi.

‘‘ARKADAŞLARIMIZ HEM DİNLENDİ HEM DE KAMP ATEŞİ YAKIP, ŞARKILAR SÖYLEYEREK, YENİ ARKADAŞLIKLAR EDİNDİLER’’

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, konuyla ilgili ‘‘Mersin’de bulunan Gençlik Kamplarına gönderdiğimiz genç kardeşlerimiz üç gün boyunca çeşitli aktivitelerle bol bol eğlenme fırsatı buldu.

1-7.jpg

Arkadaşlarımız hem dinlendi hem de kamp ateşi yakıp, şarkılar söyleyerek, yeni arkadaşlıklar edindiler. Pursaklar’da geziler hiç bitmeyecek. İlerleyen günlerde de gençlerimize yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler ve organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Takipte kalın’’ ifadelerine yer verdi.

3-5.jpg

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Pursaklar Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen gençlik kampı organizasyonunda katılan gençler kamp alanında, birbirinden farklı sportif aktivitelerle üç gün boyunca unutulmaz anlar yaşadı. Kampa katılan gençler ise Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Spotify 2023 özeti ne zaman çıkacak, Spotify Wrapped'e nasıl bakılır?

Spotify 2023 özeti ne zaman çıkacak, Spotify Wrapped'e nasıl bakılır?