ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nin girişimleri ile ilçedeki çocuklar sanatla iç içe yaşıyor!

Pursaklar Belediyesi'nin girişimleri ile ilçedeki çocuklar sanatla iç içe yaşıyor!

Kültürel ve sanatsal gösterilerin hayat bulduğu Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, birbirinden farklı oyunlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Pursaklar'da çocukların sanatla iç içe olması için faaliyetlerini sürdüren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nin girişimleri ile ilçedeki çocuklar sanatla iç içe yaşıyor!

 Pursaklar Belediyesi ilçedeki sosyo - kültürel çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Çocuklar için önemli çalışmalara im atan Pursaklar Belediyesi, kültürel ve sanatsal gösterilerin hayat bulduğu Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde çocukları ağırlamaya devam ediyor. 

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'ni tıka basa dolduran çocuklar, Pursaklar’da sanatla yoğrulmaya devam ediyor. Bu çerçevede çocuklar için etkinlik takvimi hız kesmeden devam eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den de açıklama geldi.

PURSAKLAR'DA ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE HİÇ BİTMİYOR

Çocukların kültürlü ve bilinçli yetişmesi için birbirinden önemli çalışmalara imza atan Pursaklar Belediyesi, hafta içi ve hafta sonu ilçedeki tüm çocukları tiyatro gösterileri ile buluşturuyor. ‘‘Çeşitli tiyatro gösterileri ile bütün çocuklarımızın tiyatronun keyfine varmalarını istiyoruz’’ diye Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tiyatronun çok önemli bir sanat dalı olduğunu belirtti. 

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Çocuklarımıza, sanatı sevdirmek hem de hayata ve geleceğe dair mesajlar aktarmak açısından birçok farklı tiyatro gösterisi düzenliyoruz. Tiyatroyu ve sanatı çocuklarımıza aşılayarak, daha bilinçli ve sanat kültürü ile yoğrulmuş nesiller yetişmesini amaçlıyoruz. Çeşitli tiyatro gösterileri ile bütün çocuklarımızın tiyatronun keyfine varmalarını istiyoruz. Kültür ve sanatla iç içe bir nesil yetişmek için ilerleyen günlerde de programlarımız hız kesmeden devam edecek’’ değerlendirmesinde bulundu. 

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde gerçekleştirilen Pinokyo tiyatro oyununda salonu dolduran çocuklar, Başkan Çetin’le birlikte eğlence dolu anlar yaşadılar. Başkan Çetin'e çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileten aileler ise etkinliklerin devam etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MGM açıkladı! Son 53 yılın en sıcak kasım ayı bu yıl yaşandı

MGM açıkladı! Son 53 yılın en sıcak kasım ayı bu yıl yaşandı