ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesinin hayvan sahiplendirdiğini biliyor muydunuz? İşte başvuru ekranı

Pursaklar Belediyesinin hayvan sahiplendirdiğini biliyor muydunuz? İşte başvuru ekranı

Pursaklar Belediyesi ilçedeki çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken bir yandan da yeni projelere geliştirmeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesinin çalışmalarını yakından takip eden ilçe halkı da bu çalışmaların detayları hakkında bilgi sahibi olmak isterken belediyenin bir hizmetini daha derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesinin hayvan sahiplendirdiğini biliyor muydunuz? İşte başvuru ekranı

Ankara'nın 25 ilçe belediyesi arasında bulunan ve etkin bir belediyecilik anlayışı yürüten Pursaklar Belediyesi, ilçe halkına pek çok konuda dikkati çeken hizmetler veriyor. İlçedeki hayvanseverler için faaliyete geçirdiği hayvan sahiplendirme projesi ile alkış toplayan belediyenin bu hizmetinin detayları merak edildi.

Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve ilçe halkının hayvan sahiplenmesinin önünü açan proje ile ilgili detaylar da belediyenin resmi internet sitesinde yer aldı. Buna göre merak edilen ayrıntıları da Haberankara.com okurları için bir araya getirdik.

PURSAKLAR BELEDİYESİ HAYVAN SAHİPLENDİRME PROJESİNE DEVAM EDİYOR

Pursaklar Belediyesi ‘Evcil Hayvan Sahiplendirme’ projesi ile ‘’Ailesi olmak ister misin?'' diyerek evcil hayvanlara yeni aileler kazandırıyor. Aile bekleyen dostlarımız ve aile bulan dostlarımız olarak iki kategoride vatandaşları bilgilendiren Pursaklar Belediyesi, hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlar için bir de iletişim numarası ile adresi paylaştı. 

Başvuruların bireysel olarak alındığı proje kapsamında hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşların ‘’Merkez Mah. Köroğlu Cad. 25 Pursaklar, Ankara'' adresine gidebileceği ya da ‘’0312 527 49 00/117'' numaralı hat üzerinden iletişim kurabileceği bildirildi. 

Pursaklar Belediyesi tarafından verilen bilgiler kapsamında hayvan sahiplendirme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği'nde hazırlıklar devam ediyor! Yeni transfer Oğuzhan Berber takımla çalıştı

Gençlerbirliği'nde hazırlıklar devam ediyor! Yeni transfer Oğuzhan Berber takımla çalıştı