ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nin hizmete sunduğu Oyuncakistan'a büyük ilgi!

Pursaklar Belediyesi'nin hizmete sunduğu Oyuncakistan'a büyük ilgi!

Pursakalr Belediyesi, çocuklar için pek çok farklı projeye imza atmaya devam ediyor. Pursaklar'da yaşayan çocuklar için birbirinden farklı etkinlikleri bir araya getiren Pursaklar Belediyesi hizmete sunduğu Oyuncakistan ile memnuniyeti artırıyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nin hizmete sunduğu Oyuncakistan'a büyük ilgi!

Ankara'nın ilçe belediyelerinin çocuklar için pek çok projesi bulunuyor. Çocuklar için de birbirinden farklı etkinliklere imza atan Pursaklar Belediyesi, sunduğu hizmetler ile ilçe halkının dikkatini çekiyor. İlçede çocuklar için hayata geçirilen projelere arasında yer alan Oyuncakistan, ilgi görmeye de devam ediyor. 

Sosyal, kültürel ve sportif alanlara yönelik yatırımlarıyla ilçe halkının dikkatini çeken Pursaklar Belediyesi, hizmete kazandırdığı çeşit çeşit oyun gruplarının bulunduğu Oyuncakistan ile ilgi görmeye devam ediyor.

PURSAKLAR’DA ÇOCUKLARIN TERCİHİ ‘‘OYUNCAKİSTAN’’

Pursaklar Belediyesi tarafından günümüz şartlarına uygun olarak yapılan yeşille iç içe dinlenme alanları ve oyun alanları ile çocukların keyif dolu vakit geçirebilecekleri çeşit çeşit oyun gruplarının bulunduğu parklara vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor. 

Pursaklar Belediyesi Başkanı Ertuğrul Çetin, güneşli ve sıcak günlerin yaşandığı aralık ayında birbirinden farklı oyun gruplarının bulunduğu Oyuncakistan’a gelen çocuklar ve aileleri ile tek tek selamlaşıp sohbet etti.

Oyuncakistan Parkı’nda ve çevresinde çocukların ve ailelerin her anın tadını doyasıya çıkardığını belirten Başkan  Çetin; ‘‘Aralık ayında Güneşin tadını çıkaran, çocuklarımıza ve ailelere merhaba demeden geçmiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hoş zaman geçirmeleri aynı zamanda enerjilerini güzel mekânlarda geçirmeleri için parklara büyük önem veriyoruz.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘’Her bir hemşehrimizin ihtiyacına uygun sosyal alanlar inşa etmeye ve vakitlerini dolu dolu geçirmeleri için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz’’ diyen Başkan Çetin, Pursaklar'da toplum yararı hizmetlerin sonlanmayacağını kaydetti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Belediyesi Uyanık Kütüphanelerde kahve ikramlarına başladı

Mamak Belediyesi Uyanık Kütüphanelerde kahve ikramlarına başladı