ANASAYFA Pursaklar Pursaklar’da Dede Torun Evleri’nde kayıtlar başlıyor

Pursaklar’da Dede Torun Evleri’nde kayıtlar başlıyor

Ankara’nın ilçe belediyeleri çalışmalarına ve projelerine hız kesmeden devam ediyor. Pursaklar Belediyesi de geçmiş ve gelecek kuşağı bir araya getirmek adına Dede Torun Evlerinin açılışını yapmıştı.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar’da Dede Torun Evleri’nde kayıtlar başlıyor

Başkentte ilçe belediyeleri projelerine ara vermeden devam ediyor. Başta büyükşehir olmaz üzere ilçe belediyeleri de eğitime, gelişime ve maneviyata verilen önemle biliniyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin göreve geldiği günden bu yana ilçeye kattıkları ile bölge vatandaşından tam not aldı.

dede-torun-evi.jpg

Türkiye’de ilk kez Pursaklar Belediyesinde uygulanan Dede Torun Evleri projesi ile geçmiş ve gelecek kuşağı bir arada buluşturmaya devam etmektedir. Geçmişteki tecrübeleri gelecek kuşaklara aktarmak için geliştirilen proje vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

DEDELERİN KAYITLARI BAŞLADI

Mimar Sinan, Saray, Pursaklar Merkez ve Yavuz Selim olmak üzere 4 ayrı yerde hizmet veren Dede Torun evlerimizde ilmi, kültürel, adab-ı muaşeret, gibi çeşitli toplantılar ve seminerler düzenleniyor.

dsc-0365.jpg

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Dede Torun Evleri’nin kayıtlarının başladığını duyurdu. Çocuklardan ve hanımlardan sonra sıra 50 yaş üstüne geldi diyen Başkan Çetin, kayıtların 20 Kasım’da başladığını dile getirdi..

haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AFAD Ankara dahil 72 il için meteorolojik uyarı yayımladı!

AFAD Ankara dahil 72 il için meteorolojik uyarı yayımladı!