ANASAYFA Pursaklar Pursaklar'da ‘Engelliler Sosyal Tesisi’ yoğun ilgi görüyor

Pursaklar'da ‘Engelliler Sosyal Tesisi’ yoğun ilgi görüyor

Ankara'da ki ilçe belediyeleri her geçen gün başkente yani bir soluk getirirken aynı zamanda ülke geneline de örnek olmaya devam ediyorlar. Pursaklar Belediyeside ilçede yürüttüğü çalışmalar ile zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar'da ‘Engelliler Sosyal Tesisi’ yoğun ilgi görüyor

Başkentte ilçe belediyeleri yaptıkları çalışmalar ile Ankara'ya yeni donanımlar kazandırmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi de ilçede hayata geçirdiği projeler ile adını gündemden düşürmüyor.

Sık sık vatandaşlar ile bir araya gelen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sorunları ve istekleri bizzat dinleyerek adımlarını o yönde atmaya özen gösteriyor. İlçede eğitime ve engellilere yaptığı yatırımlarla vatandaşlardan tam not alan Başkan Çetin, hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

1.jpeg

ENGELLİLER SOSYAL TESİSİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede yaşayan özel gereksinimli vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarını sağlamak ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacı ile faaliyetini sürdüren Engelliler Sosyal Tesisini sık sık ziyaret ediyor.

Başkan Çetin, Özel gereksinimli vatandaşların ve ailelerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hizmet veren Engelliler Sosyal Tesisinde çalışmaları yakından takip eden Ertuğrul Başkan, Pursaklar Belediyesi’nin misafiri olan hemşehrileri ile vakit geçiriyor.

img-20190808-wa0015.jpg

Özel gereksinimli vatandaşların keyifli vakit geçirdiği sosyal tesiste hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Belediyemizin Engelliler sosyal tesisini ziyaret ederek çalışmaları takip ettim. Teneffüslerde mutlaka ama mutlaka oyun havası açarak, enerjilerini atıyorlar. Spor, müzik, drama, el becerileri gibi etkinliklerle güvenli bir ortamda huzurlu ve eğlenceli vakit geçirmeleri sağlıyoruz.

Neşeleri bol olsun, Allah şifa versin. Sevgi dolu hizmetlerle engelleri aşarak engelsiz bir Pursaklar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni haftada para piyasaları! 6 Kasım atın dolar euro ne kadar?

Yeni haftada para piyasaları! 6 Kasım atın dolar euro ne kadar?