ANASAYFA Sağlık Bebek gibi bir cilde sahip olmak sizin elinizde! Evde cilt bakımı nasıl yapılır?

Bebek gibi bir cilde sahip olmak sizin elinizde! Evde cilt bakımı nasıl yapılır?

Birçok kadın evde cilt bakının nasıl yapılacağını merak ederken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi. Peki ama evde cilt bakımı yaparken nelere dikkat edilmelidir?
yazar
Haber Merkezi
Bebek gibi bir cilde sahip olmak sizin elinizde! Evde cilt bakımı nasıl yapılır?

Düzenli olarak yapılan cilt bakımı oluşan lekelerden sivilce izlerine kadar biz çok sorunu ortadan kaldırır. Bunun ile birlikte uzman doktorlar düzenli olarak cilt bakımının uzman kişiler tarafından yapılması gerektiğini ifade ediyor.

bakim1.jpg

Peki ama uzmanlar tarafından yapılan cilt bakımı dışında evde yapılan cilt bakımında nelere dikkat edilmelidir? Evde yapılan cilt bakımında öncelikle dikkat edilmesi gereken nokta kullanılan ürünlerin doğru tercih edilip edilmemesi. Bu noktada kimi kullanıcılar doğru cilt bakımı ritüeli uygulamadığından dolayı karmaşık bir cilt yapısına sahiptir.

bakim2.jpg

Cilt yapınızın neye gerek duyduğunu uzman kişilerce öğrenmelisiniz. Ayrıca yüz temizleme jeli ile yüzünüzü temizledikten sonra tonik ile yüzünüzde kalan kiri arındırmalısınız. Bunun ardından ise cildinize nemlendirici krem uygulamalısınız. Cilt bakımı ritüelinde Önemli olan bir başka nokta ise göz altı kremidir.

bakim3.jpg

Cildinize uygun göz altı kremini tercih ederek sabah ve akşam olmak üzere düzenli olarak uygulamanız gerekiyor. Düzenli olarak cilt bakımı yapıldığı takdirde cildimizde değişen etkiyi göreceksiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araç sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! O ücreti ödemeyen artık araç satışı yapamayacak

Araç sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! O ücreti ödemeyen artık araç satışı yapamayacak