ANASAYFA Sağlık Evde cilt bakımı yapmak mümkün mü? Aman dikkat bu yanlışlara düşmeyin!

Evde cilt bakımı yapmak mümkün mü? Aman dikkat bu yanlışlara düşmeyin!

Cilt bakımı yapma konusunda uyarılarda bulunan uzman isimler, evde yapılan cilt bakımı ile güzellik merkezlerinde yapılan bakımın farklı olduğunu ifade ediyor. Bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.
yazar
Haber Merkezi
Evde cilt bakımı yapmak mümkün mü? Aman dikkat bu yanlışlara düşmeyin!

Birçok kadın cilt bakımı yaptırmak için güzellik merkezlerine yöneliyor. Peki ama evde cilt bakımını yapmak mümkün mü? Her ay düzenli olarak giden kadınlar bu soruya cevap veriyor.

cilt1.jpg

DÜZENLİ CİLT BAKIMI!

cilt2.jpg

Cilt bakımı düzenli olarak yaptırılması gereken bakım ritüelleri arasında yer alıyor. Bunun ile birlikte özellikle yaptırılan yerde bu açıdan çok önemlidir. Uzman isimler bu konu hakkında açıklamalarda bulunurken evde yapılan cilt bakımı ile güzellik merkezlerinde yapılan cilt bakımının farklı olduğunu ifade ediyor.

Fakat kimi güzellik merkezinin daha derinlemesine çalıştığını kime güzellik merkezinin ise sadece 5 adımda cilt bakımı yaptığını ifade ediyor. Bundan dolayı cilt bakımı yapacakları uyaran uzmanlar detaylı yapılan yerlerin tercih edilmesi gerektiğinin altını çıkıyor.

cilt3.jpg

Ayrıca malzemeler alınsa dahi evde yapılan cilt bakımının farklı olabileceğini de söylüyor. Cilde verilen buharın belli aralıkları ile verildiğini evde yapıldığı taktirde istenilen sonucun alınmama ihtimalinin de yüksek olduğunun altını çiziyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi 100. Yılında Lozan konulu konferans düzenledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi 100. Yılında Lozan konulu konferans düzenledi