ANASAYFA Sağlık Sivilce artık problem olmaktan çıkıyor! Uzmanlardan çözüm önerileri!

Sivilce artık problem olmaktan çıkıyor! Uzmanlardan çözüm önerileri!

Özellikle kadınların korkulu rüyası olan sivilce genellikle beslenme ile doğru orantılıdır. Bunun ile birlikte uzmanlar ise sivilce ile başa çıkmanın yollarını sıraladı.
yazar
Haber Merkezi
Sivilce artık problem olmaktan çıkıyor! Uzmanlardan çözüm önerileri!

Sivilce problemi birçok kadının ortak sorunu. Özellikle kadınlar bu problemden nasıl kurtulacaklarını merak ederken uzman doktorlardan bu konu hakkında açıklama gecikmedi.

sivilce1.jpg

Uzmanlar sivilcenin beslenme ile alakası olduğunu ifade ediyor. Bunun ile birlikte beslenmesi düzensiz olan kişilerde daha çok sivilce problemine rastladıklarını da dile getiriyor. Peki ama sivilceden kurtulmak için ne yapılması gerekiyor? Sivilce problemi ile başa çıkamayan birçok kadın bu soruya cevap arıyor.

sivilce2.jpg

Uzman isimler sivilcelerin beslenme ile alakalı olduğunu ifade ederken özellikle bol su tüketiminin sivilce problemini azalttığını da söylüyor. Bunun ile birlikte hastalık derecesinde sivilce problemi yaşayanların ise doktora görünmesi gerektiğini ifade ediyor. Herhangi bir cildiye uzmanına görünmeden ilaç kullanılmaması gerektiğinin altını çizen uzmanlar kimi sivilce probleminin içten gelen bir hastalık olduğunu da söylüyor.

sivilce3.jpg

Özellikle yaz aylarında tüketilen yağlı yiyeceklerin kişiye sivilce olarak geri döndüğünü bundan dolayı düzenli beslenmenin bu noktada önemli olduğu da ifade edilen bilgiler arasında bulunuyor. Bol su tüketimi ve düzenli beslenme sivilce probleminin önüne geçen etkenlerin başında yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar dikkat: Eğlenceyi kaçırmayın! İşte Ankara etkinlik takvimi

Ankaralılar dikkat: Eğlenceyi kaçırmayın! İşte Ankara etkinlik takvimi