ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Ercan ziyareti sırasında açıkladı! Her eli sıkacaksınız, her haneye gireceksiniz

Sincan Belediye Başkanı Ercan ziyareti sırasında açıkladı! Her eli sıkacaksınız, her haneye gireceksiniz

Sincan Belediyesi'nin ilçedeki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşın istek ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmalarını sürdüren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın da çeşitli ziyaretleri devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Ercan ziyareti sırasında açıkladı! Her eli sıkacaksınız, her haneye gireceksiniz

Ankara'nın ilçe belediyelerinin faaliyetleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Sincan Belediyesi de ilçedeki çalışma, proje ve etkinliklerini sürdürürken vatandaşların taleplerine de kulak vermeye devam ediyor. İlçenin değer kazanması için çeşitli projelere imza atan Sincan Belediyesi, yatırımlarını bir bir hayata geçirirken Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da saha çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede yapılan her çalışmayı yakından takip eden Başkan Ercan, aynı zamanda esnaf ve vatandaş buluşmalarına da devam ediyor.

''HER ELİ SIKACAKSINIZ, HER HANEYE GİRECEKSİNİZ, İNSANLARIN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞACAKSINIZ''

Ankara’nın Sincan Belediyesi Başkanı Murat Ercan, çat kapı ev ziyaretleri, site toplantıları, düğünler, cenazeler ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşın yanında olduğunu hissettiriyor.

sincan-belediye-baskani-ercan-ziyareti-sirasinda-acikladi-her-eli-sikacaksiniz-her-haneye-gireceksin.jpg

Başkan Ercan, gece gündüz sahada çalışmalarına devam ederken vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. Başkan Ercan, ailelerin hoş sohbetine ortak oluyor, çocuklar ve gençlerle ayrıca ilgileniyor.

HALKA HİZMET VURGUSU

AK Parti’nin temel ilkelerinden birinin her zaman 'Halka hizmet' olduğunun altını çizen Başkan Ercan, göreve geldiği günden beri bu misyonla çalıştığını vurguladı.

sincan-belediye-baskani-ercan-ziyareti-sirasinda-acikladi-her-eli-sikacaksiniz-her-haneye-gireceksini.jpg

'''Her eli sıkacaksınız, her haneye gireceksiniz, insanların sorunlarını çözmek için çalışacaksınız' diyen bir liderin izinden gidiyoruz” ifadelerine yer veren Başkan Ercan, ''Biz de bu inançla hareket ediyor ve insan odaklı bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara’dan Eskişehir’e uzanan hırsızlık! 2 milyon liralık kabloyu çalan hırsızlar yakalandı

Ankara’dan Eskişehir’e uzanan hırsızlık! 2 milyon liralık kabloyu çalan hırsızlar yakalandı