ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Köy Konakları projesi kapsamında incelemelerde bulundu

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Köy Konakları projesi kapsamında incelemelerde bulundu

Ankara'nın ilçe belediyelerinin yatırımları devam ediyor. Sincan Belediyesi tarafından başlatılan Köy Konakları projesi kapsamında Polatlar Köy Konağı'nda incelemelerde bulunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Köy Konakları projesi kapsamında incelemelerde bulundu

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden ve vatandaşın kültürel ve sosyal ihtiyaçlarını önceleyen Sincan Belediyesi, 4 mahalle için Köy Konakları projesi başlattı. Başlatılan Köy Konakları projesi kapsamında incelemelerde bulunmak üzere sahaya inen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Polatlar Köy Konakları'nı ziyaret etti.

Yenikayı Mahallesi, Polatlar Mahallesi, Yenipeçenek Mahallesi ve Ücret Mahallesi’ne yapılacak Köy Konakları’nın inşası devam ederken Sincan Belediye Başkanı Ercan, Polatlar Mahallesi'ndeki Koy Konakları'na bir ziyaretti bulundu.

BAŞKAN ERCAN'DAN YERİNDE İNCELEME

İnşası devam eden Polatlar Köy Konağını ziyaret ederek, incelemelerde bulunan ve çalışmalar hakkında bilgi alan Sinan Belediye Başkanı Ercan, konağın en kısa sürede hizmete açılacağını duyurdu.

aw049814-01.jpg

661 bin 74 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Köy Konağı’nın içinde Köy Odası, Muhtar Odası, Sedirli Mescit, Çay Ocağı, Yemekhane ve kadınlar için de ayrı Abdesthane ve Mescidin yer alacağı bildirildi. Vatandaşın bir arada olabileceği, etkinlikler yapabileceği Köy Konağı mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken mahalleli de Başkan Ercan’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023 DGS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! DGS ek yerleştirme sonuç sorgulama ekranı

2023 DGS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! DGS ek yerleştirme sonuç sorgulama ekranı