ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi sosyal tesislerindeki haftalık etkinlik takvimini paylaştı

Sincan Belediyesi sosyal tesislerindeki haftalık etkinlik takvimini paylaştı

Ankara'daki ilçe belediyeleri hizmetleri ile vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Sincan Belediyesi de Bebek Kütüphanesi, Konak programı, Anne-Çocuk Oyun Evi programlarını duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyesi sosyal tesislerindeki haftalık etkinlik takvimini paylaştı

Sincan Belediyesi, ilçeye olan yatırımlarına devam ederken her yaş grubuna hitap eden etkinliklerini de vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. İlçede pek çok etkinliğe imza atan Sincan Belediyesi, vatandaşları sosyal etkinliklerle buluşturmayı sürdürürken Bebek Kütüphanesi, Anne-Çocuk Oyun Evi ve Konak programlarını duyurdu.

Sincan Belediyesi tarafından açıklanan program detayları merak konusu olurken Haberankara.com okurları için detayları derledik. Sincan Belediyesi tarafından paylaşılan program detayları belediyenin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinde yer aldı.

SİNCAN BELEDİYESİ BEBEK KÜTÜPHANESİ HAFTALIK ETKİNLİK TAKVİMİ

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi haftalık etkinlik takvimini paylaşıldı. 9 - 14 Ekim tarihlerini kapsayan etkinlik takvimine göre saat 10.00'da başlayacak olan etkinlikler 18.00'a kadar sürecek. Ayrıca Pazartesiden Cumaya aile danışmanlığı hizmeti de verilirken bu hizmetten yararlanmak isteyenlerin randevu almaları gerektiği bildirildi.

bebek.jpg

SİNCAN BELEDİYESİ HAFTALIK KONAK PROGRAMLARI

Sincan Belediyesi tarafından paylaşılan haftalık konak programları merak ediliyordu. 9 - 13 Ekim tarihlerini kapsayan haftalık konak programlarına sabah saat 10.00'dan 14.00'a kadar katılım sağlanabileceği duyuruldu.

konak.jpg

konak1.jpg

SİNCAN BELEDİYESİ ANNE-ÇOCUK OYUN EVİ HAFTALIK ETKİNLİK TAKVİMİ

Sincan Belediyesi tarafından paylaşılan Anne-Çocuk Oyun Evi Haftalık Etkinlik Takvimi 9 - 13 Ekim tarihleri arasını kapsarken saat 10.00'da başlayan etkinliklerin 15.00'a kadar süreceği bbildirildi.

ocuk2.jpg

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Polatlı'da sığınmacıların yaşadığı dairede yangın! 6 aylık bebek yaşamını yitirdi

Ankara Polatlı'da sığınmacıların yaşadığı dairede yangın! 6 aylık bebek yaşamını yitirdi