ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi'nden kadınlara özel jest! Kaydını yaptıran kadınlar tamamen ücretsiz faydalanıyor

Sincan Belediyesi'nden kadınlara özel jest! Kaydını yaptıran kadınlar tamamen ücretsiz faydalanıyor

Başkent Ankara'daki ilçe belediyelerinin sunduğu birbirinden farklı hizmetler bulunuyor. Sincan Belediyesi de faaliyetleri ile dikkati çekerken kadınlara özel sunduğu bir hizmet ile alkış topladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyesi'nden kadınlara özel jest! Kaydını yaptıran kadınlar tamamen ücretsiz faydalanıyor

Sincan Belediyesi'nden kadınlara özel jest! Kaydını yaptıran kadınlar tamamen ücretsiz faydalanıyor - Başkent Ankara'da sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Sincan Belediyesi, hak ve insan odaklı faaliyetlerini sürdürüyor. Sincan ilçesinde çeşitli yatırımlar kazandıran Sincan Belediyesi'nin vatandaşlara sunduğu ücretsiz hizmetler de bulunuyor.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLA TAKİP ET

Sunduğu hizmetlerde kadınları da unutmayan Sincan Belediyesi'nden ücretsiz kurs programlarına dair sık sık duyurulara yer verilirken bu kez Hanımlar Konağı'nın verdiği kurslar dikkati çekti. Hanımlar Konağı'ndan ücretsiz faydalanmanın keyfini çıkaran Sincanlı hanımlar, belediyenin bu hizmetine büyük bir ilgi gösteriyor.

ekran-goruntusu-2023-08-16-150519.png

SİNCAN BELEDİYESİ'NDEN KADINLARA ÖZEL HİZMET

Sincan Belediyesi tarafından hizmete sunulan Hanımlar Konağı, ilçede ikamet eden kadınların uğrak noktası oluyor. Özellikle ev hanımları, evin stresinden uzaklaşmak için hanımlar lokalini tercih ettiklerini belirtirken ücretsiz spor yapmanın keyfini çıkarıyor. Sincan ilçesinde yaşayan kadınların kayıt yaptırabildiği Hanımlar Konağı'nda pilatesden iğne oyasına kadar pek çok kurs bulunuyor.

ekran-goruntusu-2023-08-16-150524.png

Özellikle ev hanımlarının tercih ettiği Hanımlar Konağı'ndaki kurslardan profesyonel eğitmenler eşliğinde yararlanabilen kadınlar, boş vakitlerini artık dolu dolu geçiriyor.

SİNCANLI KADINLAR ARTIK DAHA AKTİF

Sincan ilçesinde yaşayan kadınların evlerinin yakınlarında sosyalleşmesine olanak sağlayan Sincan Belediyesi'nin ücretsiz sunduğu bu hizmet kadınlardan tam not almayı başardı.

ekran-goruntusu-2023-08-16-150533.png

Sincan Belediyesi Hanımlar Konağı'na kayıt yaptıran kadınlar, çeşitli kurslardan faydalandıklarını, günün stresini attıklarını söylerken bir yanda da yaptıkları sporla zinde kaldıklarını ifade ediyor. Sizlerde Sincan Belediyesi'nin ücretsiz olarak hizmete açtığı Hanımlar Konağı'nı ziyaret edebilirsiniz.

SİNCAN BELEDİYESİ HANIMLAR Konağı NEREDE?

Sincan ilçesinin oldukça merkezi bir konumunda bulunan Hanımlar Konağı şu adreslerde yer alıyor;

ekran-goruntusu-2023-08-16-145826.png

  • Yenikent İlksan hanımlar Konağı 29 Ekim Mah. 65 Sok.

ekran-goruntusu-2023-08-16-145832.png

  • Selçuklu Hanımlar Konağı Selçuklu Mah. Tuna Parkı İçi

ekran-goruntusu-2023-08-16-145837.png

  • Yavuz Sultan Selim Hanımlar Konağı Törekent Mah. 331. Sok. No:18/1

ekran-goruntusu-2023-08-16-145840.png

  • Fatma Aliye Hanımlar Konağı Andiçen Mahallesi Güzelgah Sokak Şehit Mustafa ALTIPARMAK Parkı İçi No:58/1 Sincan/ANKARA

ekran-goruntusu-2023-08-16-145845.png

  • Temelli Hanımlar Konağı İstiklal Mah. Göl Sok.

ekran-goruntusu-2023-08-16-145849.png

HANIMLARIN GÖZDESİ SİNCAN BELEDİYESİ HANIMLAR KONAĞI

Sincan Belediyesi'nin sosyal ve kültürel hayatın içinde kadınları desteklemek ve faaliyet alanı açmak için hizmete sunduğu Hanımlar Konakları kadınların gözdesi olmayı başardı. Her hafta farklı programlarıyla kadınlara yeni pencereler açmanın yanı sıra keyifli bir ortamda sohbet imkanı yaratan konaklarda atölye, seminer, spor, el işi faaliyetleri yer alıyor. Hanımlar Konağı'ndaki haftalık programlar Sincan Belediyesi'nin sosyal medya hesapları ve internet adresinden yayınlanıyor.


Her hafta çeşitli atölyeler ve etkinliklerle sanattan spora, eğitimden kültüre her alanda kadınlar için hizmet veren Sincan Hanım Konakları büyük takdir topluyor. Sadece kadınlara özel hizmet veren konak, her hafta birbirinden farklı programlarla hanımların ilgi odağı oluyor. Pilates eğitimi ile güne sporla başlayan kadınlar iğne oyası, mandala atölyesi ile hem el işi becerilerini geliştiriyor hem de keyifli vakit geçiriyor.

ekran-goruntusu-2023-08-16-150528.png

Sincan Belediyesi Hanım Konaklarına katılmak ve bilgi almak isteyenler 444 4 762 nolu Sincan Belediyesi çözüm merkezini arayabiliyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya iniyor!

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya iniyor!