ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, çocuklarla keyifli anlar geçirdi!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, çocuklarla keyifli anlar geçirdi!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, mahalle ziyaretleri sırasında hem çocuklarla keyifli anlar yaşadı hem de esnafla buluştu.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, çocuklarla keyifli anlar geçirdi!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, mahallelerde vatandaşları ziyaret etmeye ve dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Mustafa Kemal Mahallesi, Selçuklu Mahallesi ve Ertuğrul Gazi Mahallesi gibi birçok mahalleye ziyaretler gerçekleştiren Başkan Ercan, en büyük ilgiyi çocuklardan gördü.

Çocuklarla Top Oynadı

Ziyaretler sırasında Nene Hatun Parkı'nda piknik yapan vatandaşlarla sohbet eden Ercan, parkta futbol oynayan çocuklarla da top oynadı.

Çocuklarla keyifli anlar yaşayan Başkan Ercan, aynı günün akşamında ise esnaf ziyaretlerinde bulundu. Sincanlı esnafla sohbet eden ve onların taleplerini dinleyen Ercan, mahalle sakinlerinin beklentilerini yerine getirmek için çalışmalarını sürdürdü.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın mahalle ziyaretleri, hem vatandaşlarla daha yakın temas kurmasına hem de mahallelerin ihtiyaçlarını doğrudan değerlendirmesine olanak sağlıyor. Mahallelerdeki bu samimi ve içten ziyaretler, Sincan'ın daha yaşanabilir bir ilçe olması için atılan önemli adımlardan sadece biri olarak dikkat çekiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eylül 2023 Aile Destek Programı ödemeleri ne kadar oldu, ne zaman yatacak?

Eylül 2023 Aile Destek Programı ödemeleri ne kadar oldu, ne zaman yatacak?