ANASAYFA Sincan Sincan'da 540 çocuk sünnet şöleninde buluştu!

Sincan'da 540 çocuk sünnet şöleninde buluştu!

Ankara'nın Sincan ilçesinde kısa süre önce sünnet ettirilen 540 çocuk için şölen yapıldı. Sincan Belediyesince ilçenin kent meydanında düzenlenen etkinlikte, sünnet olan çocuklar ve aileleri bir araya geldi.
yazar
Haber Merkezi
Sincan'da 540 çocuk sünnet şöleninde buluştu!

Başkent Ankara'nın Sincan ilçesi, son zamanlarda gerçekleşen büyük bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen görkemli bir şölen, 540 çocuğun sünnet edilmesinin mutluluğunu paylaşmak için gerçekleşti. Sünnet olan çocuklar, aileleri ve dostları, bu özel günü coşkuyla kutladılar.

f5chhzjwyaajxce.jpg

Topluluk Şöleninde Buluştu

Sincan ilçesinin kent meydanı, bu özel etkinliğe ev sahipliği yaptı. Sincanlılar, çocuklarının bu anlamlı anını bir arada paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Aileler geleneksel sünnet şölenlerini bir araya getirerek bu özel günü unutulmaz kıldılar.

f5chhziweaauhk5.jpg

Belediye Başkanı Ercan'ın İfadeleri

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, burada yaptığı açıklamada, yakın zamanda 540 çocuğu sünnet ettirdiklerini söyledi. Her yıl sünnet ettirdikleri çocuklarla bir araya gelerek şenlik tadında bir eğlence düzenlediklerini belirten Ercan, sünnet masraflarını karşıladıkları çocuklara oyuncak başta olmak üzere çeşitli hediyeler verdiklerini ifade etti.

image-1.png

f5chhzlwwaajrik.jpg

Oyuncak ve Oyunlarla Dolu Mutlu An

Etkinliğin sonunda, çocuklara oyuncaklar dağıtıldı. Yapılan bu jest, çocukların yüzlerinde gülücükler açtırdı. Böylece Sincan Belediyesince düzenlenen bu güzel gün de sünnet olan çocuklar ve ailelerinin coşku ve mutluluklarıyla sona ermiş oldu.

Sincan Belediyesi'nin düzenlediği bu anlamlı etkinlik, dayanışma ve mutluluğun bir araya geldiği özel bir gün olarak aile ve sünnet olan çocuklarının hafızalarında kalacak gibi görünüyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı!

MKE Ankaragücü, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı!