ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi kreşlerinde yeni dönem için ön kayıt başvuruları başladı!

Sincan Belediyesi kreşlerinde yeni dönem için ön kayıt başvuruları başladı!

Sincan Belediyesi kreşleri, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için yeni dönem öncesinde öğrenci kayıtlarını almaya başladı.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi kreşlerinde yeni dönem için ön kayıt başvuruları başladı!

Sincan Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı için hazırlıklarını hızla sürdürüyor. Belediyenin kreşleri de bu hazırlıkların önemli bir parçasını oluşturuyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılına dair heyecanlı bir adım olan ön kayıt başvuruları, velilerin ve çocukların merakla beklediği bir dönemin kapısını aralıyor.

kres-2044020.jpg

Kreşlerde Hangi Yaş Gruplarına Ön Kayıt Başvurusu Yapılacak?

Yeni dönemde Sincan Belediyesi kreşlerine 4-5 yaş, 39-48 aylık ve 48-60 aylık öğrencilerin kayıtları alınacak. Bu yaş grupları, çocukların eğitim ihtiyaçlarına uygun olarak belirlenmiş ve her yaş segmentinin gelişim düzeyine hitap eden programlarla destekleniyor.

ankara-2023-08-30t100331-517.jpg

Kura Sistemiyle Adil Bir Seçim

Ön kayıt başvurularının alınmasının ardından belirlenen tarihlerde noter huzurunda gerçekleşecek bir kura ile yerleştirme yapılacak. Bu sayede adil bir yöntemle, tüm başvuran öğrencilere eşit şanslar sunulacak. Kura sonuçları, velilere bildirilerek belirli bir süre içinde kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler belirlenecek.

Sincan Belediyesi, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Kreşlerimizin Ön Kayıt Başvuruları Başladı. Kreşlerimizde 2023-2024 eğitim öğretim yılı için 4-5 yaş, 39-48 aylık ve 48-60 aylık öğreilerimizin ön kayıt başvuruları yapılabilecektir. Başvurular noter huzurunda kura ile belirlenecektir." ifadelerine yer verdi.

Başvuru Süresi ve Detaylar

Ön kayıt başvuruları 30 Ağustos ile 3 Eylül 2023 tarihleri arasında kabul edilecektir. Bu tarih aralığında veliler, çocuklarını Sincan Belediyesi kreşlerine kaydettirmek için başvurularını yapabilecekler. Başvuru işlemleri ve ilgili detaylar, belediyenin resmi internet sitesi ve ilan panolarında paylaşılacak.

Sincan Belediyesi, her dönem olduğu gibi bu dönemde de çocukların sağlıklı ve kaliteli bir eğitim alabilmeleri için hassasiyetle çalışmalarını sürdürüyor. Yeni eğitim öğretim yılında, Sincan'ın tüm minikleri için güzel bir öğrenme yolculuğunun başlaması dileğiyle...

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar akın akın gidecek! Ankara'da TEKNOFEST heyecanı başladı

Ankaralılar akın akın gidecek! Ankara'da TEKNOFEST heyecanı başladı