ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Milletvekilleri Sincan'da dostluk maçında buluştu!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Milletvekilleri Sincan'da dostluk maçında buluştu!

Sincan'ın 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumu'nda keyif dolu anlar yaşandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, eski futbolcu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz ve spiker Ertem Şener'i belediyede ağırladı.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Milletvekilleri Sincan'da dostluk maçında buluştu!

Sincan'ın 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumu'nda keyif dolu anlar yaşandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, FIFA kokartlı eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, eski futbolcu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz ve spiker Ertem Şener'i belediyede ağırladı. Ardından dostluk ve dayanışma ruhuyla dolu bir etkinlik gerçekleştirildi.

aw037931-02.jpg

MECLİS ÜYELERİ DE KATILDI

Sincan'da düzenlenen dostluk maçına AK Parti Milletvekilleri Osman Gökçek, Kurtcan Çelebi, Ahmet Fethan Baykoç ve Sincan Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı. Ahmet Çakar'ın düdüğüyle başlayan mücadele sonunda galip gelen taraf dostluk oldu. Zorlu bir mücadelenin ardından milletvekilleri ve belediye başkanı, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gösterdiler.

aw037931-01.jpg

"SİNCAN İÇİN DE ÇOK ÖZEL BİR GÜNDÜ"

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, etkinliği değerlendirirken, "En keyif aldığım günlerden bir tanesiydi. Çok müstesna bir gündü benim için. Sincan için de çok özel bir gündü. Onur konuklarımız vardı, Beyaz Futbol Ekibi yorumcuları Ahmet Çakar, Abdülkerim Durmaz, Ertem Şener kardeşimiz bizlerle birlikte oldular. Vekillerimiz, başkanlarımız sağ olsunlar bizlerle birlikte oldular. Sonra da böyle bir gösteri maçıyla kapattık. Maçta çok heyecanlıydı, üst düzey bir performans sergilendi. Bizim takım futbol olarak değilse bile siyaseten çok güçlü bir takımdı; bütün vekiller, başkanlar bizim takımdaydı. Kurtcan vekilim var, 90 dakikayı sonuna kadar çıkardı. Aynı şekilde Gençlik Kolları İl Başkanımız, İlçe Başkanımız. Tüm katılanlara çok teşekkür ediyorum, hepsi renk kattı" şeklinde konuştu.

screenshot-49.png

Sincan'da düzenlenen bu dostluk etkinliği, sporun insanları bir araya getirme gücünü bir kez daha gösterdi. Maçının ardından, Sincanlı milletvekilleri ve belediye başkanı da futbol sahasında dostluklarını pekiştirmiş oldular.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş, belediye personeli ile BAKAP'ta buluştu! Aile kucaklaşması gibi oldu

ABB Başkanı Yavaş, belediye personeli ile BAKAP'ta buluştu! Aile kucaklaşması gibi oldu