ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Adıyamanlı esnafa destek oluyor

Sincan Belediyesi Adıyamanlı esnafa destek oluyor

Ülke genelinde 6 Şubat depreminden etkilenen illerin iyileşmesi için çalışmalar devam ediyor. Sincan Belediyesi'de kardeş il seçtiği Adıyaman'ın normale dönmesi için projelerini sürdürüyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi Adıyamanlı esnafa destek oluyor

6 Şubat asrın felaketinin yaşanmasının hemen ardından ülke genelinde il ve ilçeler çeşitli yardım kampanyaları ve projeler başlattı. Ankara'da da ilçe belediyeleri depremden etkilenen illerin normal hayata dönmesi için çeşitli yardım kampanyalarını sürdürüyor.

sincan.jpg

Kahramanmaraş depreminden etkilenen Adıyaman'ı kardeş il seçen Sincan Belediyesi'de 300’e yakın konteynerle Adıyamanlı vatandaşlara barınma imkânı sağladı. Ayrıca bununlada kalmayıp esnafın maddi olarak kalkınması için 61 konteynerlik bir çarşıda kurdu.

sincan5.jpg

BAŞKAN ERCAN ADIYAMANLI ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Çarşının alt yapısından çevre düzenlemesine kadar tüm detaylarını yapan Sincan Belediyesi, Adıyaman için bütün imkanlarını seferber ediyor. İlk günden bu yana Adıyamanlı vatandaşların yanında olan ve bütün ihtiyaçlarını gideren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çarşıyı sık sık ziyaret ediyor.

sincan-3.jpg

sincan4.jpg

Geçtiğimiz gün Sincan Çarşı'yı ziyaret eden Başkan Ercan, esnafla sohbet edip sorunlarını ve isteklerini bizzat dinledi. Öte yandan düzenledikleri Çocuk Şenliğinde ise miniklerin sevincine ortak oldu.

haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Tekin duyurdu! Önümüzdeki günlerde gastronomi lisesi alt başlığıyla bir program paylaşmış olacağız

Bakan Tekin duyurdu! Önümüzdeki günlerde gastronomi lisesi alt başlığıyla bir program paylaşmış olacağız