ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi yeni köy konağının açılışına hazırlanıyor

Sincan Belediyesi yeni köy konağının açılışına hazırlanıyor

Sincan Belediyesi, bölgede yaşayan vatandaşlar için yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Sincan Belediyesi, ilçeye yeni bir köy konağı daha kazandıracaklarını açıkladı.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi yeni köy konağının açılışına hazırlanıyor

Başkentte ilçe belediyesi hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Sincan Belediyeside ilçede yaşayan vatandaşların sorunlarına ve isteklerini dikkate alarak projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana ilçede çeşitli çalışmalara ve projelere imza atan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bölgede vatandaşların taleplerine kulak vererek projelerini yürütmeye devam ediyor. Eğitime kişisel gelişime verdiği önemle bilinen Başkan Ercan köy konağı projesi ile vatandaşların kaliteli zaman geçirmelerine kattı sağlıyor.

f-clvoaxwaamxu6.jpg

YENİ KÖY KONAĞININ AÇILIŞI İÇİN HAZIRLIKLAR YAPILIYOR

Sincan Belediyesi geçtiğimiz haftalarda Peçenek ve Yenı Kayı mahallesinde köy konağı açılışı yapmıştı. Şimdilerde ise Sincan'ın Polatlar Mahallesi köy Konağının açılışını yapmaya hazırlanıyor.

Sincan Belediyesi resmi sostyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Polatlar Köy Konağının açılışını duyurdu. "Söz verdik yaptık" sloganıyla açılışlarına devam eden Sincan Belediyesi yaptığı duyuruda açılışa tüm bölge halkını davet etti.

screenshot-1.jpg

Polatlar Mahallesi Köyl Konağı açılışı 18 Kasım Cumartesi 15:00'da yapılacak.

haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi 4 günlük konser programını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 4 günlük konser programını duyurdu!