ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Anne-Çocuk Oyun Evi, haftalık konak programı Bebek Kütüphanesi etkinlik takvimini paylaştı!

Sincan Belediyesi Anne-Çocuk Oyun Evi, haftalık konak programı Bebek Kütüphanesi etkinlik takvimini paylaştı!

Sincan Belediyesi Anne-Çocuk Oyun Evi, Bebek Kütüphanesi Haftalık Etkinlik Takvimini ve Haftalık Konak programlarını paylaştı.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi Anne-Çocuk Oyun Evi, haftalık konak programı Bebek Kütüphanesi etkinlik takvimini paylaştı!

Sincan Belediyesi, Anne-Çocuk Oyun Evi, Haftalık Konak Programı ve Bebek Kütüphanesi Etkinlik Takvimi'nin ailelerin sosyal bağlarını güçlendirdiğine inanıyor ve aileleri bu tür etkinliklere katılmaya davet ediyor. Sincan Belediyesi, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla etkinliklere dair takvim paylaştı.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

ankara-8.jpg

Anne-Çocuk Oyun Evi

Sincan Belediyesi Anne-Çocuk Oyun Evi, çocuklar ve aileleri için keyif dolu etkinliklerle dolu bir haftalık program sunmaya devam ediyor. Ailelerin ve çocukların sosyal etkileşimlerini artırmayı hedefleyen bu etkinlikler, Bebek Kütüphanesi'nin katkılarıyla daha da renkleniyor.

ankara-7.jpg

Haftalık Konak Programı

Sincan Belediyesi Anne-Çocuk Oyun Evi'nin haftalık programı, aileler ve çocuklar için çeşitli etkinliklerle dolu. Program, çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerine, yeni beceriler kazanmalarına ve eğlenceli zaman geçirmelerine olanak tanıyor. Bu etkinlikler arasında sanat atölyeleri, hikaye saatleri, müzik dersleri ve daha fazlası bulunuyor.

ankara-6.jpg

Bebek Kütüphanesi Etkinlik Takvimi

Sincan Bebek Kütüphanesi, bebeklerin okuma alışkanlığı kazanmalarını teşvik etmek amacıyla haftalık etkinlikler sunuyor. Bu etkinlikler, bebeklerin ve annelerin kitaplarla tanışmasını kolaylaştırıyor. Bebek Kütüphanesi'nde düzenlenen etkinlikler arasında bebek masalları, şarkılar ve eğlenceli oyunlar bulunuyor.

Sincan Belediyesi Anne-Çocuk Oyun Evi ve Bebek Kütüphanesi, çocukların ve ailelerin bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşamasına yardımcı oluyor. Programlar hakkında daha fazla bilgi ve etkinlik takvimi için Sincan Belediyesi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşayanlara duyuruldu! 10 saat süreyle kullanılamayacak

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşayanlara duyuruldu! 10 saat süreyle kullanılamayacak