ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi ilkokul öğrencilerine ücretsiz İngilizce kursu veriyor

Sincan Belediyesi ilkokul öğrencilerine ücretsiz İngilizce kursu veriyor

Sincan Belediyesi ilçedeki öğrenciler için çeşitli projeler yürütüyor. Gelişme çağındaki çocukların eğitimlerine katkı sunmaya devam eden Sincan Belediyesi, ilkokul öğrencileri için ücretsiz İngilizce kursu verdiğini duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyesi ilkokul öğrencilerine ücretsiz İngilizce kursu veriyor

Ankara'nın ilçe belediyeleri çocuklar için düzenledikleri kurslarla ilgi çekmeye devam ediyor. Sincan Belediyesi de çocuklar için birbirinden farklı projelerini duyurmaya devam ederken bu kez verdiği ücretsiz İngilizce kursu hakkında açıklamalarda bulundu. 

Sincan Belediyesi, ilkokul çağındaki öğrenciler için ücretsiz sunduğu hizmetle ailelerin takdirini toplarken çocukların gelişimi ve eğitimini desteklemeye devam edeceklerini bildirdi. 

SİNCAN BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KURSU

Sincan Belediyesi, açtığı ücretsiz İngilizce kursları ile öğrencilerin yabancı dil gelişimini yakından takip ediyor.
Spordan sanata, eğitimden kültüre birçok alanda öğrencileri ücretsiz kurslarla destekleyerek geleceğe hazırlayan Sincan Belediyesi, ücretsiz İngilizce kursları veriyor.

Gençlik merkezlerinde A2 seviyedeki İngilizce kurslarına katılan 3'üncü ve 4'üncü sınıf öğrencileri, okulda öğrendiklerini pekiştirmenin yanı sıra İngilizce bilgilerini daha da geliştirme fırsatı yakalıyor.

20 KİŞİLİK SINIFLARDA KESİNTİSİZ EĞİTİM

Sincan Belediyesi'nin İngilizce kursunda öğrencilere temel seviyede İngilizce bilgisi veriliyor. Alanında uzman eğitimcilerden ders alan kursiyerler, cümle kurma, aile bireylerini tanıtma, yol tarifi yapabilme, duygularını ifade edebilme, hava şartlarını anlatma gibi günlük konuşmalar hakkında pratik sahibi oluyor.

20 kişilik sınıflarda eğitim alan öğrencilere konuşma yanında İngilizce dil bilgisi kuralları da öğretiliyor. Çocuklarının ücretsiz kurs fırsatından yararlanmasından memnun olan Sincan ilçesi sakinleri ise hizmet kapsamında Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in asgari ücret zam beklentisi belli oldu!

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in asgari ücret zam beklentisi belli oldu!