ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi, Mahalle Şenliği ile eğlenceyi topluma taşıyor!

Sincan Belediyesi, Mahalle Şenliği ile eğlenceyi topluma taşıyor!

Sincan Belediyesi, mahallelerin coşkusunu ve dayanışmasını artırmak amacıyla düzenlediği Mahalle Şenliği etkinlikleri kapsamında, eğlence dolu bir günün daha müjdesini veriyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi, Mahalle Şenliği ile eğlenceyi topluma taşıyor!

Sincan Belediyesince, bugün 16 Eylül Cumartesi akşamı saat 18.00'den 22.00'ye kadar Fevzi Çakmak Mahallesi'nde gerçekleşecek olan bu renkli etkinlik, mahalle sakinlerine keyifli bir zaman dilimi sunacak.

Fevzi Çakmak Mahallesi, Ortapınar Toki Mevkii'nde gerçekleşecek olan bu mahalle şenliği, ailelerin ve çocukların katılımı için harika bir fırsat sunuyor. Eğlenceye, dostluklara ve komşuluk ilişkilerine olan vurguyla düzenlenen bu şenlik, mahalle sakinlerinin bir araya gelip keyifli bir akşam geçirmelerine olanak tanıyacak.

ankara-tasarim-2023-09-16t091511-637.jpg

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde gerçekleşecek bu eğlence dolu şenlikte, birbirinden keyifli aktiviteler ve sürprizler mahalle sakinlerini bekliyor. Yarınki etkinlikte çocuklar için oyun alanları, yüz boyama stantları, müzik dinletileri ve daha birçok sürpriz etkinlik düzenlenecek. Aynı zamanda yetişkinler için de çeşitli eğlence seçenekleri sunulacak.

"EĞLENCE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR"

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bu tür etkinliklerin mahalleler arasındaki bağları güçlendirdiğini ve toplumun dayanışmasını artırdığını belirterek resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

"Mahalle Şenliğimizde eğlence kaldığı yerden devam ediyor. Yarın Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeyiz, bekliyoruz" ifadelerinde bulundu.

screenshot-63.png

Sincan Belediyesi, mahalle şenlikleri aracılığıyla toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek mahallelerdeki dayanışma ve komşuluk ilişkilerini desteklemeyi sürdürüyor. Bu etkinlikler, Sincanlıların bir araya gelip eğlenebileceği, yeni arkadaşlıklar kurabileceği ve mahalleleriyle daha yakın bir bağ kurabileceği fırsatlar sunuyor. Sincan sakinleri, yarınki Fevzi Çakmak Mahallesi Mahalle Şenliği'nde unutulmaz anılar biriktirme fırsatını kaçırmamalılar.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar bu eğitimleri kaçırmayın! Hem ücretsiz hem iş garantili hemen başvurun

Ankaralılar bu eğitimleri kaçırmayın! Hem ücretsiz hem iş garantili hemen başvurun