ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Mevlid Kandili'ne özel bir programla hazırlanıyor!

Sincan Belediyesi Mevlid Kandili'ne özel bir programla hazırlanıyor!

Sincan Belediyesi, manevi duyguların yoğunlaştığı bir gece olan Mevlid Kandili'ni kutlamak için özel bir program düzenliyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi Mevlid Kandili'ne özel bir programla hazırlanıyor!

Sincan Belediyesi, manevi duyguların yoğunlaştığı bir gece olan Mevlid Kandili'ni kutlamak için özel bir program düzenliyor. Bu anlamlı günün gecesinde tüm halkı bir araya getirecek olan Sincan Belediyesi, Hz. Muhammed'in doğumunu anma vesilesiyle özel bir buluşma etkinliği düzenleyecek.

Bu özel gecede Sincanlılar, manevi duygularını ve dualarını paylaşmak için bir araya gelecekler. Mevlid Kandili, İslam dünyasının dini ve manevi hayatında büyük bir yere sahiptir ve bu özel gün, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in hayatı ve öğretileri üzerine yapılan anma ve ibadetlerle kutlanır.

maxresdefault.jpg

TOPLANMA YERİ VE SAATİ

Mevlid Kandili, İslam dünyasında büyük bir coşku ve dualarla karşılanır. Hz. Muhammed'in (S.A.V.) doğumunun kutlandığı bu gecede Sincan Belediyesi, Merkez Camii'nde muhteşem bir program gerçekleştirecek.

Sincan Belediyesi'nin düzenlediği bu özel programa tüm halk davetlidir. Mevlid Kandili'nin manevi gücünü bir arada hissetmek ve dualarla yürekleri birleştirmek için Sincanlılar, 26 Eylül Salı akşamı Merkez Camii'nde buluşacaklar.

"TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR"

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bu özel geceye dair düzenlenen buluşmayı resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Ercan yaptığı duyuruda:

"Dünyaya teşrif eden Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) doğumu vesilesiyle düzenlediğimiz Mevlid Kandili Özel Programımıza tüm halkımız davetlidir. Mevlid Kandili'nin manevi gücünü dualarla birlikte yaşayalım." ifadelerine yer verdi.

screenshot-30.png

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bu anlamlı günde Sincanlıların bir araya gelerek manevi duygularını paylaşmalarını ve dualarını samimi bir ortamda yapmalarını dilerken, bu tür etkinliklerin toplumun birlik ve beraberliğine katkı sağladığını vurguluyor. Mevlid Kandili, Sincanlıların dini ve manevi duygularını daha da pekiştirecek ve birlikte dua etme fırsatı sunacak olan bu özel bir gecenin vesilesiyle Sincan halkı bir araya gelip maneviyatlarını yükseltecekler.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli zammı ekim ayında Meclise geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali vermişti

Emekli zammı ekim ayında Meclise geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali vermişti