ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi, Neşet Ertaş'ın vefatının yıl dönümünde Anma Gecesi düzenleyecek

Sincan Belediyesi, Neşet Ertaş'ın vefatının yıl dönümünde Anma Gecesi düzenleyecek

Ankara'daki ilçe belediyeleri düzenledikleri etkinlikler vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Sincan Belediyesi de Neşet Ertaş'ın vefat yıl dönümünde konser programı düzenleyeceğini belirterek program takvimine yer verdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyesi, Neşet Ertaş'ın vefatının yıl dönümünde Anma Gecesi düzenleyecek

Ankara'daki 25 ilçe belediyesi tarafından birbirinden farklı etkinliklere imza atılıyor. Hemen her gün bir etkinlik duyuruna yer verilirken belediyelerin programlarına da vatandaşların ilgisi de yoğun oluyor. Başkentte yapılan programlara dahil olan Sincan Belediyesi'nden yeni bir açıklama geldi.

Sosyal bir belediyecilik sürdüren Sincan Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden duyuru yapıldı. Sincan Belediyesi, Neşet Ertaş'ın ölüm yıl dönümünde bir anma etkinliği düzenleyeceklerini kaydetti.

SİNCAN BELEDİYESİ'NDEN NEŞET ERTAŞ'I ANMA PROGRAMI

Sincan Belediyesi'nin Twitter hesabı üzerinden ''Sözüyle sazıyla gönlümüze taht kurmuş Bozkırın Tezenesi, büyük üstat Neşet Ertaş’ın vefatının yıl dönümünde düzenleyeceğimiz Anma Gecesi’ne tüm halkımızı bekliyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

ekran-goruntusu-2023-09-21-205116.png

''TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR''

25 Eylül Pazartesi günü saat 19.00'da gerçekleşecek programın Rüstem Altınbaş Konferans Salonu'nda düzenleneceği aktarıldı. Bununla beraber program takvimine de yer verildi. Neşet Ertaş'ı "Anma Gecesi"nde Prof. Dr. Bayram Durbilmez, Tahir Uçar, Adem Göçer'in konuk olacağı bildirildi.

sincan.jpeg

Ücretsiz olacak anma programına tüm halk davet edilirken sizlerde katılım sağlamak için 25 Eylül tarihinde Rüstem Altınbaş Konferans Salonu'nda yerinizi alabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'ya üniversite okumaya gelen gençlere destek! KYK yurdu çıkmayan öğrencilere belediyeden barınma desteği

Ankara'ya üniversite okumaya gelen gençlere destek! KYK yurdu çıkmayan öğrencilere belediyeden barınma desteği