ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesince, çocuklar için Dede Korkut Hikayeleri sahneledi!

Sincan Belediyesince, çocuklar için Dede Korkut Hikayeleri sahneledi!

Ankara'nın Sincan ilçesinde, Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında "Dede Korkut Hikayeleri" tiyatro oyunu çocuklar için sahnelendi.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesince, çocuklar için Dede Korkut Hikayeleri sahneledi!

Ankara'nın Sincan ilçesinde, Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında "Dede Korkut Hikayeleri" tiyatro oyunu çocuklar için sahnelendi. Bu etkinlik, hem eğlence hem de sosyal mesajları içinde barındıran tiyatro oyunlarıyla ilçedeki gönülleri kazanmaya devam ediyor.

Sincan Belediyesi, kültürel etkinliklerle ilçe sakinlerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu, Sincanlı çocuklar için özel olarak hazırlanan "Dede Korkut Hikayeleri" adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Bu tiyatro gösterimi, Pazar günleri olmak üzere iki ayrı seansla gerçekleştirilecek.

ankara-tasarim-2023-09-25t134846-771.jpg

HER PAZAR DEVAM EDİYOR

Sincan Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen oyunlarla tiyatro severlerle buluşmaya devam edilecek. Her Pazar günü, saat 12.30 ve 14.30'da olmak üzere iki ayrı seansla tiyatro severlere unutulmaz anlar yaşatılacak. Bu etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar, ücretsiz biletlerini oyun öncesinde salon girişinden temin edebilirler.

Sincan Belediye Başkanlığı, kültürel etkinliklerle hem çocukların hem de yetişkinlerin sanatsal deneyimler yaşamasını teşvik ediyor. Bu tür etkinlikler, toplumun sanat ve kültürel açıdan zenginleşmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. Daha nice keyifli etkinliklerin ilçe sakinlerini beklediği Sincan'da, sanat ve kültürün önemi her geçen gün daha da artıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sanmar Denizcilik Gençler Türkiye Şampiyonası Ankara'da devam edecek!

Sanmar Denizcilik Gençler Türkiye Şampiyonası Ankara'da devam edecek!