ANASAYFA Sincan Sincan'da Sosyal Tesisler faaliyete geçiyor

Sincan'da Sosyal Tesisler faaliyete geçiyor

Ankara'nın ilçe belediyeleri yaptığı çalışmalar ile örnek olmaya devam ederken Sincan Belediyesi' de yaptığı çalışmalar ile Ankara'da zirvedeki yerini koruyor. Sincan Belediyesi söz verdiği gibi açılışlarını tek tek yapmaya devam ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan'da Sosyal Tesisler faaliyete geçiyor

Sincan Belediyesi her geçen gün yeni bir projeye imza atmaya devam ediyor. Yaptığı çalışmalar ile sadece Ankara'da değil Türkiye'de adından sıkça bahsettiren Sincan Belediyesi yarın üç sosyal tesisinin açılışını birden yapacak.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan söz verdiği gibi kreşlerin ve sosyal tesislerin açılışlarını tek tek yapmaya devam ediyor. Sincanlı ailelerin yüzünü güldüren kreş projesi yoğun ilgi görürken aynı zamanda çalışan annelere de can suyu oldu. Sincan Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre 17 Ekim Salı günü saat saat 14.00'da üç sosyal tesisinin açılışını birden yapacağını duyurdu.

zambak-kresi-4.jpg

SİNCANDA YÜKSELEN DEĞERLER

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan söz verdiği kreşlerin açılışını tek tek yapmaya devam ederken sıra Papatya kreşine geldi. Geçtiğimiz günlerde Menekşe, Papatya, Zambak, Leylak ve Lale isimleri verilen beş kreşin açılışını gerçekleştirdi. Leylak ve Menekşe kreşlerinin eğitime başlamasının ardından Osmanlı Mahallesinde bulunan Lale Kreşi de vatandaşların yoğun ilgisiyle açılmıştı.

Bunların yanı sıra Sincan'da yükselen değerlerden biride Hanımlar Lokali ve Güngörmüşler Lokali. Sayısı 12'yi bulan lokaller ve konaklar, seminerler ve toplantılarıyla hem bilgilendiriyor hem de sıcak bir ortamda dostça sohbet imkânı sunuyor. Sincan Belediyesi'nin hanımlar için hizmete sunduğu Hanımlar Konakları dolup taşıyor. Şimdilerde ise hanımlar içi bir yenisi daha açılıyor.

bil-bakalim.jpg

ÜÇ SOSYAL TESİS AYNI ANDA AÇILACAK

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda yapılacak olan üç sosyal tesisin açılışına bütün halkı davet etti. Murat Ercan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı, " Sincan’a değer kazandırmaya devam ediyoruz! Mustafa Kemal Mahallesi'nde kreş ve lokallerden oluşan Sosyal Tesislerimizin açılış törenine tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz."

whatsapp-image-2023-05-16-at-10-03-07.jpg

Açılışlar yarın 17 Ekim Salı günü saat 14.00'da Mustafa Kemal Mahallesi Keklik Sokak'ta gerçekleşecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1 Dolar kaç TL? 16 Ekim 2023 euro, dolar, sterlin kaç TL?

1 Dolar kaç TL? 16 Ekim 2023 euro, dolar, sterlin kaç TL?