ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Zambak Kreşi'nin açılışını gerçekleştirdi

Sincan Belediyesi Zambak Kreşi'nin açılışını gerçekleştirdi

Ankara'nın ilçe belediyeli yaptığı çalışmalar ile örnek olmaya devam ediyor. Sincan Belediyesi'de halka söz verdiği gibi her geçen gün yeni bir kreş açılışı yapıyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi Zambak Kreşi'nin açılışını gerçekleştirdi

Sincan Belediyesi projelerine bir yenisini daha ekledi. Verdiği sözlerin arkasında duran Sincan Belediyesi Murat Ercan Zambak Kreşinin açılışını yaptı.

Ankara'nın Sincan Belediyesi tarafından küçük çocuğu olan ailelere müjdeli haber verilmişti. Ailelerin yüzünü güldüren proje adım adım Sincan'ın mahallelerinde hayata geçiriliyor. Kreşlerin açılışlarını bir bir yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan açılışa vatandaşları da davet ediyor.

zambak-kresi-1.jpg

Öğrencilere verdiği desteklerle son zamanlarda gündeme gelen Sincan Belediyesi eğitime tam destek oluyor. Son olarak söz verdiği kreş inşaatlarının bir bir bitirilmesi üzerine açılışlar yapılmaya başlandı. Geçtiğimiz haftalarda Leylak Kreşi ve Menekşe Kreşi birer gün arayla açılmıştı.

AİLE SICAKLIĞI SUNUYOR

Sincan Belediyesi açtığı kreşler ile çocuklara tam bir anne şevkati gösterirken cocuklar her sabah kreşlere büyük mutluluklarla geliyor. Sincan Belediyesi açtığı kreşlerle çocuklara adeta anne şefkati sunuyor. Her hafta bir kreşi hizmete açarak adından söz ettiren Sincan Belediyesi, Zambak Kreşini de ilçeye kazandırmanın gururunu yaşıyor.

zambak-kresi-5.jpg

Sevginin temel alındığı aile sıcaklığı sunan kreşler deneyimli kadrosuyla minikleri sarıp sarmalıyor. Çeşitli etkinliklere katılan çocuklar; motor, dil, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkı sağlıyor. Rengarenk dizayn edilen, eğitici öğretici oyuncak ve materyallerle donatılan kreşler annelerin büyük beğenisini toplarken, çocuklar huzur içinde hayatı öğreniyor.

ÇOCUKLAR BİZİM UMUDUMUZ

Yoğun katılımın olduğu Zambak Kreşi açılışında konuşma yapan Sincan Belediyesi Başkanı Murat Ercan, "Kreşler anneler için çok büyük önem arz ediyor. Ağız tadıyla, huzurla, güvenle çocuklarının güzel mekanlarda olduğunu bilmek onlar için rahatlatıcı. Sadece çocukları memnun etmiyoruz, anneleri de memnun ediyoruz. Anneler memnun olunca babalar da memnun oluyor.

zambak-kresi-3.jpg

Çocuklarımız bizim geleceğimiz, ülkemizin ve şehrimizin geleceği. Onlar ne kadar iyi yetişirlerse ülkemizin çıtası da o kadar yükselir. Biz de belediye olarak okul öncesi çağından başlamak üzere ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitedeki gençlere destek olmaya çalışıyoruz. Yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz." dedi.

Açılışta kurdele kestikten sonra çocuklara hediye dağıtan Murat Ercan, vatandaşlarla ve çocuklarla fotoğraf çekindi.

haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Keçiören'de Doğal Yaşam Parkı her mevsim canlı

Keçiören'de Doğal Yaşam Parkı her mevsim canlı