ANASAYFA Teknoloji Adobe'dan duyuru geldi! Müzik üretiminde yapay zeka desteği

Adobe'dan duyuru geldi! Müzik üretiminde yapay zeka desteği

Adobe, yeni nesil bir müzik deneyimi için düğmeye bastı. Kullanıcılar kişileştirilmiş müzik üretimini artık yapay zeka ila yapabilecek.
Adobe'dan duyuru geldi! Müzik üretiminde yapay zeka desteği

Adobe, kullanıcılarına unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Yapay zekanın her alanda kullanıma başlamasıyla Adobe'dan yeni bir özellik de geldi. 

Şirket tarafından yapılan son duyuru ile müzik üretimi sağlayacak üretken yapay zeka araçlarının kullanıcılara sunulmaya hazırlandığı açıklandı. 

Hot Pod Summit etkinliğine katılan Adobe, Project Music GenAI Control adlı yeni araç prototipini tanıttı ve araçta bulunan yapay zekanın, verilen komuta göre müzik oluşturduğu, ardından ise müziği düzenleyebildiği şirketin son güncellemesini tanıttı. 

YAPAY ZEKA VERİLEN KOMUT İLE MÜZİK ÜRETECEK 

Kullanıcılara sunulacak yapay zeka özelliği, verilecek komut ile müzik üretecek. Örneğin, istenilen bir tür müziğin komutunun verilmesi ardından türü seçilecek, sonrasında yapay zekânın entegre kontrollerini kullanarak müzik kişileştirilebilecek. Bu özellikler ile notalar, müziğin temposu, yoğunluğu, yapısı farklılaştırılabilecek.  

Adobe, yeni yapay zeka destekli müzik programının ara yüzünü henüz kullanıcılar ile paylaşmadı. Ancak şirketin yeni program hakkında yaptığı tanıtım sonrası son güncelleme,  "müzik için photoshop" olarak nitelendirildi. 

ABD'li teknoloji şirketi Adobe tarafından gerçekleştirilen son duyuru ile yapay zeka teknolojisinde öncülük edecek bir yenilik yapılmış oldu. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'de 5 futbolcu Hatayspor maçı öncesi kart sınırında

Fenerbahçe'de 5 futbolcu Hatayspor maçı öncesi kart sınırında