ANASAYFA Teknoloji Almak için acele edin! 15 Şubat’a kadar ücretsiz verileceği açıklandı

Almak için acele edin! 15 Şubat’a kadar ücretsiz verileceği açıklandı

Oyun sevenleri yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Aktarılan habere göre Epic Games, her hafta ücretsiz olarak verdiği oyunlara bu hafta bir yenisini daha ekliyor. O iki oyunun 15 Şubat’a kadar ücretsiz olacağı açıklandı.
yazar
Gözde Gürcü
Haber Editörü
Almak için acele edin! 15 Şubat’a kadar ücretsiz verileceği açıklandı

Epic Games, verdiği ücretsiz oyunlarla beğeni toplamaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre platform bu hafta 15 Şubat tarihine kadar psikolojik korku türünde 2 oyunun ücretsiz olarak sunulacağını açıkladı. Ücretsiz olarak sunulacak oyunların adının Doki Doki Club Plus ve Lost Castle olduğu açıklandı. 

LOST CASTLE OYUNU

Bu haftanın ücretsiz olarak sunulan oyunlarının başında Lost Castle geliyor. Oyuncularını zindanda ağırlayan bu oyun son derece fantastik ve dikkat çekici! Dört oyuncuya kadar oynanabilecek olan Lost Castle, keyifli bir dünyaya adım atmak isteyenlerin tercihleri arasında bulunuyor. 

DOKI DOKI LITERATURE CLUB

Epic Games’in ücretsiz sunduğu bir diğer oyun ise Doki Doki Lıterature Club! Korku ve gerilim türünde olan bu oyun, oyun severlerin ilgisini oldukça çekecek gibi duruyor! Oyuncular lisenin edebiyat kulübüne katılıyor ve farklı olan diğer üyelerle karşılaşıyor. Oyunun sonu oldukça ilginç bir yere varacak!

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLAR

Epic Games, bir süredir her hafta ücretsiz olarak oyun veriyor. Bu haftanın ücretsiz oyunlarının korku ve macera türünde olduğu açıklandı. Oyunu bilgisayarlarına ücretsiz olarak indirmek isteyenlerin 15 Şubat’a kadar süreleri var. Peki, Epic Games ücretsiz oyunlar nasıl indirilir?

Platform üzerinden ücretsiz oyun indirmek istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey, Epic Games Store’un web sitesini ziyaret etmek. Yukarıda belirtilen ilgili oyunun sayfasına gideren satın al butonuna tıklayabilir, oyunları hemen kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu bir kere kütüphanenize ekledikten sonra istediğiniz süre boyunca ücretsiz olarak kullanabileceksiniz. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hane başı 1.950 TL destek! Bakanlık her ay hesabınıza yatırıyor!

Hane başı 1.950 TL destek! Bakanlık her ay hesabınıza yatırıyor!