ANASAYFA Teknoloji Amozon Prime Gaming kaç TL, Ocak 2024 oyunları ne?

Amozon Prime Gaming kaç TL, Ocak 2024 oyunları ne?

Amazon Prime Gaming Ocak 2024 oyunlarını duyurdu. Yapılan duyuru ardından oyun tutkunları fiyatları ve içerikleri araştırmaya başladı. Peki, Amozon Prime Gaming kaç TL, Ocak 2024 oyunları hangileri?
Amozon Prime Gaming kaç TL, Ocak 2024 oyunları ne?

Amazon Prime Gaming'den oyun tutkunlarını sevindiren haber geldi. Amazon Prime Gaming'in Ocak 2024 oyunları belli oldu. Ocak ayı oyunları ise şimdiden heyecanlandırıyor. 

Amazon Prima'ın üyelerine verdiği aylık ücretsiz oyunlar Ocak ayında 4 farklı kategoriden sunuldu. Sunulan 4 ücretsiz oyun ve oyun içi hediyeler de Amazon Prime Gaming kütüphanesine yüklendi. 

AMAZON PRİME GAMİNG OCAK 2024 OYUNLARI NE? 

Amazon Prime Gaming, kullanıcılarına Ocak 2024 için sunduğu oyunları ve hediyeleri kütüphanesine ekledi. Bu ay geçtiğimiz ayki oyunları kaçıran Prime Gaming abonelerine özel sunulan oyunlar Kombinera, Akka Arrh, SeaOrama: World of Shipping, A Tiny Sticker Tale ve Asteroids: Recharged oldu. 

Toplamda 7 farklı oyun Prime Gaming abonelerine sunulurken yayımlanan listedeki oyunların da çoğunlukla düşük bütçeli olduğu görüşüyor. 

AMAZON PRİME GAMİNG KAÇ TL? 

Ocak 2024 listesinde yer alan oyunların çoğunluğunu düşük bütçeli yapımlar oluşturuyor. Listede ayrıca, Endling Extinction is Forever, Apico, Atari Mania ve 25 Yars: Recharged bulunuyor. Açıklamalara göre liste önümüzdeki haftalarda yeniden güncellenecek. 

Amazon Prime'ın Türkiye'de abonelik sistemi ise şu şekilde: 

İlk ay ücretsiz, 

Sonraki her ay aylık 39 TL abonelik ücreti. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MGM'den son dakika açıklaması geldi! Resmen donacağız Ankara -21 dereceyi görecek

MGM'den son dakika açıklaması geldi! Resmen donacağız Ankara -21 dereceyi görecek