ANASAYFA Teknoloji Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı E-Spor Merkezi'ni hizmete açtı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı E-Spor Merkezi'ni hizmete açtı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlere dijital dünya teknolojilerini yakından takip edebilmeleri ve kendilerini geliştirerek proje üretmeleri için e-spor merkezlerini hayata geçirmeye devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı E-Spor Merkezi'ni hizmete açtı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankaralı gençlere hızla gelişen dijital dünya teknolojilerini takip edebilmelerine ve kendilerini geliştirerek proje üretmelerine destek olmak amacıyla çeşitli çalışmalara imza atıyor. Beypazarı ilçesinde profesyonel oyuncuların yetiştirileceği, ulusal ve uluslararası turnuvaların düzenleneceği yeni bir e-Spor Merkezi Çubuk’tan sonra ikincisi Beypazarı’nda açıldı.

ihs-6078.jpg

ABB, Çubuk’tan sonra ikinci olarak Beypazarı’na da yeni bir e-spor merkezi kazandırdı. 280 metrekare alan üzerine kurulu merkezde turnuva salonu, oyun odası, oyun konsolu odası, sanal gerçeklik alanı ve e-spor antrenmanları için kullanılacak 3 adet boot-camp yer aldığı bildirildi. E-spor aktivitelerine katılmak isteyen oyun tutkunları merkezdeki ekipmanları ücretsiz olarak kullanabilecekleri açıklandı.

ihs-6296.jpg

“ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR”

Beypazarı E-Spor Merkezi’nin açıldığını sosyal medya hesaplarından duyuran ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Dijital dünyayı gençlerimizin ayaklarına seriyor, kendilerini geliştirmelerini ve proje üretmelerini sağlıyoruz. Çubuk’tan sonra Beypazarı’na da yeni bir e-spor merkezi kazandırdık. Mamak, Eryaman ve Birlik Mahallesi’nde ise çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Başvuru için: https://espor.ankara.bel.tr/” ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-09-28-161354.png

Bu kapsamda Çubuk ve Beypazarı e-spor merkezinden yararlanmak isteyen gençlerin https://espor.ankara.bel.tr/ adresi üzerinden randevu oluşturarak başvuru yapabilecekleri öğrenildi.

ihs-6282-1.jpg

Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında, kendini e-spor alanında geliştirmek isteyen gençler için akademi takımları kurularak eğitimler verileceği kaydedildi.

ihs-6342.jpg

Merkezde düzenlenecek olan e-spor turnuvalarının yanı sıra, farklı turnuvalara katılmak isteyen oyun severler, hem bireysel hem de takımları ile oyun bilgisayarlarını ve ekipmanlarından faydalanabilecekler.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Volkswagen  şirketinin sistemleri çöktü: Almanya'da otomobil üretimi durdu!

Volkswagen şirketinin sistemleri çöktü: Almanya'da otomobil üretimi durdu!