ANASAYFA Teknoloji Ankara Büyükşehir Belediyesi internet hız sınırını artırdığını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi internet hız sınırını artırdığını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte pek çok hizmeti ücretsiz olarak vatandaşlara sunuyor. Ücretsiz internet hizmeti veren Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden hız sınırı hakkında açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi internet hız sınırını artırdığını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam ederken vatandaşlar da bilgilendirilmeye devam ediyor. ABB, vatandaşları bilgilendirmeye ve hizmetlerini sunmaya devam ederken bu kez internet altyapısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentin pek merkezi noktasına ücretsiz internet hizmeti sağlıyor. ABB'nin sunduğu ücretsiz internet hizmeti vatandaşın dikkatini çekmeye devam devam ederken hizmet kalitesini iyileştirmek adına internet hızını artıracaklarını bildirdi. ABB bu kapsamda yeni bir duyuruya yer verildi.

ABB İNTERNET HIZINI YÜKSELTİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi ''Önemli Duyuru' diyerek yaptığı açıklamada ''Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet hızımızı 1000 Mbps'den 1250 Mbps'e çıkarıyoruz.

abb-duyuru.jpg

Yarın akşam saat 17.00'den itibaren internet bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Başkent 153 servisimiz bir süre çağrıya kapalı olacaktır. Çalışma süresince bizlere Başkent Mobil uygulaması ve Başkent 153 web servisi üzerinden başvuru oluşturabilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi. ABB ayrıca kesinti yaşandığında ulaşılabilecek numaraları şu şekilde paylaştı;

  • Cenaze Hizmetleri: 0534 456 87 31
  • Hasta Nakil Ambulans Hizmetleri: 0530 918 81 88
  • Veteriner Hayvan Müdahale: 0539 220 67 28

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kapsam dışındaki emeklilere 5 bin lira verilmesini içeren önerge TBMM'ye gönderildi!

Kapsam dışındaki emeklilere 5 bin lira verilmesini içeren önerge TBMM'ye gönderildi!