ANASAYFA Teknoloji Ankara Büyükşehir Belediyesi Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi başvurularını almaya başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi başvurularını almaya başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden duyurular yayımlamaya devam ediyor. Ankara'ya dair pek çok duyurunun yer verildiği sitede Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi başvurularının başladığı bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi başvurularını almaya başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi başvurularını almaya başladı! - Ankara'da yaşayan vatandaşlar kentle ilgili pek çok bilgiye Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) resmi internet sitesi üzerinden ulaşabiliyor. Ankara ile ilgili çeşitli duyuruya ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yer verilirken belediye de birbirinden farklı etkinlik ve eğitim programlarını başkent halkına sunmaya devam ediyor.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLA TAKİP ET

ABB'DEN OYUN VE METAVERSE TEKNOLOJİLERİ TASARIM EĞiTİMİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi ''Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi Başvuruları Başladı'' başlığı ile Başkent Ankara'da ikamet eden vatandaşlara söz konusu eğitim hakkında duyuruda bulundu. Son dönemin teknoloji harikası olarak adlandırılan Metaverse hakkında bir eğitim çalışması düzenleneceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, başvuruların alınmaya başladığını açıklayarak ilgililerine başvuru formu hakkında da bilgi verdi.

abb.jpeg

Bu çerçevede önemli bir açıklamaya yer veren ABB; ''Öğrenim süreçlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizin; Metaverse, Oyun Teknolojileri, VR teknolojilerine yönelik üç boyutlu karakter modelleme, kıyafet modelleme, nesne dokulandırma, iç-dış mekan tasarımları oluşturabilir hale gelmesi amaçlanmaktadır. Eğitim; oyun sektöründe kullanılan 5(beş) farklı programın tanıtımı ve temel-orta düzey kullanımı hakkında bilgiler içermektedir. Bu programlar dünyanın her bölgesinde bu sektörde çalışan uzmanlar tarafından kullanılmaktadır.'' sözleri ile eğitimin amacını açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-08-15-092505.png​​​​​​​

OYUN VE METAVERSE TEKNOLOJİLERİ TASARIM EĞİTİMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

ABB, başvuruların alınmaya başladığını açıklayarak 18 Ağustos 2023 tarihinde başvuruların sona ereceğini açıkladı. Devam zorunluluğun olacağı kurs başlangıç tarihi ise 21 Ağustos 2023 olarak açıklandı.

ekran-goruntusu-2023-08-15-092500.png

29 Eylül 2023 tarihinde sona erecek kurs hakkında şu bilgilere yer verildi;

ekran-goruntusu-2023-08-15-092514.png

ekran-goruntusu-2023-08-15-092520.png

Öte yandan devam zorunluluğunun olduğu kurs, haftanın 5 günü saat 08.30 ile 17.30 arasında gerçekleşecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da çöp transfer işçileri greve hazırlanıyor!

İstanbul'da çöp transfer işçileri greve hazırlanıyor!