ANASAYFA Teknoloji Ankara'da IMAX sinema salonu var mı, nerede ve fiyatları neler?

Ankara'da IMAX sinema salonu var mı, nerede ve fiyatları neler?

Başkent Ankara'da son dönemlerde sinema sektöründe fark yaratan teknoloji olan IMAX deneyimi, Ankara'da yaşamak isteyen vatandaşlar için merak konusu olmaktaydı. Peki Ankara'da IMAX sinema deneyimini nerede yaşayabiliriz? Sizler için derledik...
yazar
Haber Merkezi
Ankara'da IMAX sinema salonu var mı, nerede ve fiyatları neler?

Ankara'nın sinema severleri için heyecan verici bir durum olan IMAX deneyimi Ankaralılar için mümkün bir teknoloji konumunda yer alıyor. Öyle ki Yenimahalle ilçesine bağlı AnkaMall içerisinde yer alan sinema salonu, IMAX teknolojisiyle kapılarını vatandaşlara açıyor. Sinema severler başkentte IMAX deneyiminin tadını çıkarabiliyorlar.

ankara-2023-08-16t144133-306.jpg

AnkaMall IMAX Sinema Salonu

278 koltuk kapasitesiyle geniş bir deneyim:

AnkaMall IMAX sinema salonu, 278 koltuk kapasitesiyle geniş bir seyir deneyimi sunuyor. Modern tasarımı ve yüksek kaliteli ses ve görüntü teknolojisiyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Bilet fiyatları ile uygun fiyat seçenekleri:

IMAX deneyimi sunan bu sinema salonunda, bilet fiyatları oldukça dikkat çekici. Tam bilet fiyatı 150 ₺, öğrenci biletleri ise 140 ₺ olarak belirlendi. Böylece kaliteli bir sinema deneyimini uygun fiyatlarla yaşama fırsatı sunuluyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

ankara-2023-08-16t144051-967.jpg

Nerede bulunuyor?

AnkaMall IMAX sinema salonu, Başkent Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı AnkaMall alışveriş merkezinde konumlanmış durumda. Bu merkezi konum, sinema severlerin kolayca erişim sağlamasına imkan tanıyor.

Ankara'da sinema keyfini bir adım öteye taşıyan bu IMAX sinema salonu, geniş koltuk kapasitesi, kaliteli teknolojisi ve uygun fiyat seçenekleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Siz de en son filmleri IMAX deneyimiyle izlemek isterseniz, AnkaMall'a uğramayı unutmayın!

Not: Fiyatlar ve detaylar değişebilir. En güncel bilgileri almak için sinema salonunun resmi web sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank konut kredisi faiz oranları açıklandı! En düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankada?

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank konut kredisi faiz oranları açıklandı! En düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankada?