ANASAYFA Teknoloji Apple, iPhone 15 serisi ile renk seçeneklerini duyurdu!

Apple, iPhone 15 serisi ile renk seçeneklerini duyurdu!

Apple'ın heyecanla beklenen iPhone 15 serisi hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı! Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanan tanıtım etkinliği öncesinde, bu yeni nesil iPhone modellerinin renk seçenekleriyle ilgili bilgiler paylaşıldı.
yazar
Haber Merkezi
Apple, iPhone 15 serisi ile renk seçeneklerini duyurdu!

Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni iPhone modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Eylül ayında düzenlenecek olan etkinlikle birlikte gün yüzüne çıkacak olan iPhone 15 Serisi hakkında birçok detay önceden sızdırıldı. Bunlardan biri de yeni iPhone modellerinin renk seçenekleri.

Son yıllarda Apple, iPhone modellerini ilk etapta 5 renk seçeneği ile piyasaya sürüyor. Tanıtımdan yaklaşık 6 ay sonra ise genellikle yeni bir renk seçeneği ekliyor. Bu politikayı iPhone 15 ve 15 Pro modelleri için de sürdüreceği tahmin ediliyor.

Yeni nesil iPhone modellerinin renk seçenekleri, akıllı telefonların şarj kablolarının sızdırılmasıyla gündeme geldi. Apple, yeni şarj kablolarını iPhone 15 modellerinin renkleri ile eşleştirerek kullanıcıları heyecanlandırdı. Şu ana kadar sızan bilgilere göre iPhone 15 ve 15 Pro'nun renk seçenekleri şu şekilde sıralanıyor:

iPhone 15 Renk Seçenekleri:

  • Gece Yarısı/Siyah
  • Yıldız Işığı/Beyaz
  • Sarı
  • Mavi
  • Turuncu/Mercan rengi

iPhone 15 Pro Renk Seçenekleri:

  • Lacivert
  • Gümüş-Gri
  • Uzay Siyahı
  • Titanyum

Apple, yeni modellerin renklerini gösteren şarj kablolarını sızdırdığı için, bu renk seçeneklerinin oldukça güvenilir olduğu söylenebilir. Bununla birlikte, Apple'ın 2024 baharında PRODUCT(RED) renk seçeneğini de yeni iPhone ailesine eklemesi bekleniyor.

Yeni iPhone modelleri hakkında daha fazla detayın etkinlikle birlikte açıklanması bekleniyor. Bu yeni renk seçenekleri, kullanıcıların kişiselleştirme ve tercih seçeneklerini daha da zenginleştirecek gibi görünüyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara kulisleri bu bilgi ile hareketlendi! AK Parti'nin Ankara belediye başkanı adayı dillendirildi

Ankara kulisleri bu bilgi ile hareketlendi! AK Parti'nin Ankara belediye başkanı adayı dillendirildi