ANASAYFA Teknoloji Apple iPhone 15 serisinin tanıtım tarihi belli oldu!

Apple iPhone 15 serisinin tanıtım tarihi belli oldu!

Geçtiğimiz sene olduğu gibi etkinlik bu sene de Apple Park kampüsünde yer alan Steve Jobs Theater'da gerçekleştirilecek.
yazar
Haber Merkezi
Apple iPhone 15 serisinin tanıtım tarihi belli oldu!

Apple Phone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, Apple Watch 9 Serisini ve yeni donanımsal özelliklerin tanıtımını 12 Eylül tarihinde düzenlenecek olan etkinlik kapsamında teve Jobs Theater'da tanıtacak.

Apple'ın ilk 3 nanometrelik çipi olan Bionic A17'nin iPhone 15 Pro ve Pro Max'te yer alması beklenirken ayrıca çiplerin, mevcut çiplerden daha fazla enerji verimli olması ve bunun da pil ömründe önemli kazanımlar sağlaması bekleniyor.

IPHONE 15 SERİSİ TANITIM TARİHİ BELLİ OLDU!

Dünyanın en çok tercih edilen telefon modelleri arasında yer alan Apple'ın ıPhone serisi yeni modeliyle gündeme gelmeye hazırlanıyor. Tüm dünyanın merakla beklediği ıPhone 15 serisi için Apple nihayet tarih verdi. iPhone 14'ün halefi olacak seri, çok yakında geliyor. Apple’ın yapmış olduğu duyuruya göre iPhone 15 serisi ve diğer ürünlerin tanıtımının yapılacağı 'Wonderlust' etkinliği 12 Eylül Salı günü Türkiye saati ile 20:00’da gerçekleştirilecek.

iphone-15-serisi-tanitim-tarihi-0.jpg

Geçtiğimiz sene olduğu gibi etkinlik bu sene de Apple Park kampüsünde yer alan Steve Jobs Theater'da gerçekleştirilecek. iPhone 15’ler etkinlikte yer almazken başka duyurular da yapılacak. Etkinlikte Apple Watch Series 9 akıllı saatler tanıtılacak, buna ek olarak Apple Watch Ultra 2 akıllı saat modeli de tanıtılacak.

ETKİNLİK 12 EYLÜL'DE GERÇEKLEŞECEK!

İlk kez ıPhone'da şarj standardının değiştirilmesi beklenirken AB kurallarına uyma zorunluluğu olan şirket, iPhone 15 serisi ile Type-C şarj standardına geçiş yapacak.

Apple'ın ilk 3 nanometrelik çipi olan Bionic A17'nin iPhone 15 Pro ve Pro Max'te yer alması beklenirken A16 Bionic’te yaklaşık 16 milyar olan transistör sayısının A17 Bionic’in 18 milyar ila 24 milyar transistöre sahip olabileceği iddia ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı! Türkiye'nin geleceği aydınlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı! Türkiye'nin geleceği aydınlık