ANASAYFA Teknoloji Apple, tarih ve saat vererek sürpriz etkinliğini duyurdu

Apple, tarih ve saat vererek sürpriz etkinliğini duyurdu

Apple, 30 Ekim günü çevrim içi bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Etkinlikte şirket çok büyük ihtimalle yeni Mac modellerini tanıtacak.
yazar
Haber Merkezi
Apple, tarih ve saat vererek sürpriz etkinliğini duyurdu

Apple, 30 Ekim 2023 tarihinde "Scary Fast" isimli bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Etkinlik, Türkiye saati ile 31 Ekim 2023 tarihinde 03:00'te başlayacak ve çevrim içi olarak yayınlanacak.

Etkinlikte tanıtılması beklenen en önemli ürünler, yeni Mac modelleri. Apple, geçtiğimiz aylarda M2 çipini tanıtmıştı ve yeni Mac modellerinin bu çip ile donatılması bekleniyor.

screenshot-24.jpg

YENİ İMAC

Henüz kesin bir bilgi bulunmasa da Apple, bu sanal etkinlikte çok büyük ihtimalle yeni Mac modellerini bizlerle buluşturacak. Şirketin etkinlik davetiyesinde Apple logosunun Mac’lerdeki dosya yöneticisi Finder’ın logosuna dönüştüğü görülebiliyor. Bu da Mac tanıtılacağını doğruluyor.

YENİ MACBOOK PRO

Yeni MacBook Pro modelleri de etkinlikte tanıtılması beklenen ürünler arasında yer alıyor. Apple, geçtiğimiz yıl M1 Pro ve M1 Max çiplerini tanıtmıştı. Yeni MacBook Pro modellerinin de bu çiplerden biri ile donatılması bekleniyor.

screenshot-23.jpg

Yeni MacBook Pro modellerinin, daha güçlü bir performans ve daha uzun pil ömrü sunması bekleniyor. Ayrıca, ekranın çözünürlüğünün ve renk derinliğinin de artması bekleniyor.

Bloomberg’ten Mark Gurman da geçtiğimiz günlerde şirketin Mac odaklı bir etkinlik düzenleyeceğini paylaşmıştı. Söylentilere göre şirket, yenilenmiş 24 inçlik bir iMac’i duyuracak. Öte yandan yeni MacBook Pro modellerini de göreceğimiz söyleniyor.

kapak-132744.jpg

Yeni bilgisayarların M3 çiple donatılma ihtimali de var. Şirketin etkinliğe “korkutucu derecede hızlı” anlamına gelen “Scary Fast” ismini vermesi belki de yeni işlemcilerin işaretidir. Detayları etkinlikte göreceğiz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trendyol 1. Lig ve Süper Lig'de 10. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Trendyol 1. Lig ve Süper Lig'de 10. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı