ANASAYFA Teknoloji Apple Vision Pro'nun detayları belli oldu! Randevu ile satılacak!

Apple Vision Pro'nun detayları belli oldu! Randevu ile satılacak!

Teknolojide dünya devi Apple'ın sanal gerçeklik gözlüğü Vision Pro'nun randevu ile satılacağı öğrenildi.
yazar
Haber Merkezi
Apple Vision Pro'nun detayları belli oldu! Randevu ile satılacak!

Apple Vision Pro'nun detayları belli oldu! Randevu ile satılacak!- Türkiye'deki döviz artışı ile sık sık fiyat güncellemesi yapan teknoloji devi Apple, İPhone modelleri ile her geçen gün adından söz ettirmeye devam ediyor. Vatandaşların en çok tercih ettiği markalar arasında yer alan fakat fiyat artışları ile cep yakan Apple'ın yeni modelleri de merak ediliyor.

Son olarak teknolojide dünya devi Apple da metaverse girişimlerinin yaygınlaşması nedeniyle sanal gerçekliğe yöneldi.

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen WWDC geliştiriciler konferansında karma gerçeklik başlığı Apple Vision Pro'yu tanıtan Apple'da modele ilişkin detaylar belli oldu.

Böylelikle Apple Vision Pro bugüne kadar piyasaya sürülen en gelişmiş gözlüklerden birisi olarak 3 bin 500 dolara satışa sunulacak.

Tabii ki ülkemizde artan döviz kurlarını Türk lirasından baz alacak olursak eğer yeni Apple Vision Pro oldukça maliyetli olacak.

Öte yandan karma gerçeklik gözlüğünü almakta bir hayli farklı çünkü randevu ile satın alınacak. Ayrıca, potansiyel alıcılardan gözlük reçetelerini vermeleri isteneceği aktarıldı.

İlk başta ABD pazarlarında satışa sunulacağı tahmin edilen Vision Pro'nun 2024'ün sonunda İngiltere ile Kanada'dan başlayarak diğer ülkelere ve kısa süre sonra tüm Avrupa ve Asya pazarında satışa çıkacağı da tahmin ediliyor.

Ülkemize geleceği tarih heyecanla merak edilen Vision Pro'nun 2024'ün sonunda piyasaya çıkması ihtimalini göz önünde bulundurursak 2024'ün sonu 2025'in başları arasını tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zam teklifi için gözler Meclis'te! Emeklilere yüzde 25 zam!

Zam teklifi için gözler Meclis'te! Emeklilere yüzde 25 zam!